Cardano-baseret Rocketpad registrerer et hurtigt fremskridt til sin Presale Soft Cap kun timer efter dens annoncering » NullTX

1
Cardano-baseret Rocketpad registrerer et hurtigt fremskridt til sin Presale Soft Cap kun timer efter dens annoncering » NullTX
raketpude

Cardanos prisanalyse for dagen viser en markant bullish udsigt, da prisen er steget til et niveau på $1,26 i de sidste 24 timer. Går over 10 pct. $ROCKET fortsætter med at bevæge sig højt, da holdet sigter mod $1-mærket. RocketPad-teamet, der lancerer det første blik på sin IDO LaunchPad, får tingene til at se ekstremt godt ud for alle, der er med.

Det kunne være det rigtige tidspunkt at købe $Rocket på presale-markedet. $Rocket Token Presale Sale er live, for at deltage skal du klikke på linket https://rocketpad.community/pre-sale.html

Cardano (ADA) er blevet den tredjestørste kryptovaluta i verden, og investorer forventer et positivt afkast i den nærmeste fremtid.

Samarbejde med giganter

Rocketpad-teamet bygger et økosystem på Cardano Network. Og kommer til at samarbejde med Alumni Plutus Pioneer, et udvikler-inkubationsprogram med fokus på Cardano. Den næste udgivelse vil bringe Rocketpad tættere på mainnet-lanceringen.

Rocketpad sigter mod at stabilisere og dominere kryptoverdenen. Alene bemærkningerne fra store influencers har sagt alt, hvad der er nødvendigt at sige. Holdet af back-end-udviklere er også begyndt at lave grundige undersøgelser af wallet-forbindelses-API’er, og en måde at implementere vores statiske websted ved hjælp af en API-gateway vil hjælpe med at beskytte os mod distribueret denial of service-angrebsbeskyttelse (DDOS).

I en nøddeskal vil vi elske at bringe os de nye udviklinger i vores projekt. Rocketpad uden snert af ord er ved at levere sin IDO Launchpad, i øjeblikket har den udgivet en eksklusiv frontdemo med poleret UI/UX-skabelon/design, som både er brugervenligt, dvs. det ville være let tilgængeligt både via desktop og smartphones.

Fair og decentraliseret IDO LaunchPad platform

Rocketpad er opsat på at skabe en retfærdig og fuldstændig decentraliseret IDO Launchpad-platform, som gavner token-indehaverne. Brugerne bliver hvidlistet baseret på mængden af ​​$Rocket i deres pung. Denne Launchpad tilbyder nogle andre unikke funktioner, som ville interessere dig at vide om. Det giver også investorer mulighed for at satse deres $Rocket for at få noget overskud. Derfor satsede $Rocket måske i Staking-kontrakt for at få flere tokens som belønning.

$Rocket-tokens kan muligvis udveksles med andre tokens på blockchain, hvilket giver spillerne mulighed for at levere likviditet og danne et marked. Swappere ville blive opkrævet beskedent for at købe $Rocket, og likviditetsudbydere ville få udbetalt et afkast på deres indskud i bytte for dette. Det introducerer også en funktion, der er ret mærkelig i Cardano-økosystemet, konceptet med token-brænding. Dette er en praksis med at eliminere de eksisterende tokens fra cirkulation for at øge prisen og værdien af ​​$Rocket.

Den mest fremragende funktion handler om systemet på tre niveauer, dette gør faktisk projektet primus inta pares (først blandt ligeværdige). ROCKETPAD er klar til at spille en vigtig rolle i bootstrapping af økosystemer, frafiltrering af lavkvalitetsprojekter, tilbyde mere retfærdig distribution af tokens og hjælpe udviklere med at få deres ideer i gang, mens de drives af vores værktøjstoken kaldet $Rocket.

Hvordan plejer Rocketpad at opnå dette? Ved at bruge Mekanisme af Tier-baseret system.

Eksklusiv NFT-belønning er også en anden funktion, der gør projektet strålende. På grund af den betydning og vitalitet, NFT har tilbudt folket. Rocketpad plejer at følge tendensen til at skabe en NFT, som $Rocket-indehavere kan modtage som en eksklusiv belønning. Efterfølgende ville vi beslutte, om vi vil køre NFT-belønningskampagner lejlighedsvis eller konsekvent, men lejlighedsvis er mere tilbøjelige til at være den bedste, da det ville gøre det interessant.

Forsalgsdetaljer:

Salgsfordeling:

Tildeling: 22.500.000 millioner $RAKET

$Rocket sælger i øjeblikket kl.

Pris: 1 ADA= 75 $ROCKET

Min/Max Bidrag

Min – 300 ADA

Max – 30.000 ADA

Internet side: https://rocketpad.community/

Håndtag på sociale medier:

Twitter: https://twitter.com/Rocketpad2

Telegram: https://t.me/RocketPadproject

Medium: https://medium.com/@RocketPad2

Facebook: https://www.facebook.com/RocketPad-Community-104445882033416

Kontaktoplysninger:

Navn: Kanna Aiko (Chief Technology Officer)

E-mail: [email protected]

Kontakt Email: [email protected]

Organisation: Rocketpad

Offentliggørelse: Dette er en sponsoreret pressemeddelelse. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar