CEEK VR Pris op 37%, største Metaverse-møntvinder i dag » NullTX

0
CEEK VR Pris op 37%, største Metaverse-møntvinder i dag » NullTX
ceek fr

Metaverse-mønter fortsætter med at dominere kryptovalutamarkederne. CEEK VRs pris er steget over 37 % i dag, hvilket gør den til den største Metaverse-møntvinder i dag. Lad os se på CEEK og se, hvorfor prisen stiger så meget i dag.

Hvad er CEEK VR?

Det CEEK VR platform søger at blive fremtiden for musikstreaming og udgivelse. Det inkluderer et patenteret VR-headset, der i øjeblikket er tilgængeligt hos store forhandlere som Best Buy og Target. Derudover byder CEEK VR på kunstnere som Lady Gaga, Demi Lovato, Ziggy Marley og meget mere.

CEEK er det oprindelige ERC-20-token til CEEK VR-platformen. CEEK tilbyder mange måder at tjene tokens på, herunder at skabe tilpassede mønter til kunstnere og labels, skabe forskellige digitale varer, dele links på sociale medier og kuratere indhold til godkendelse. Derudover vil CEEK VR byde på CEEK CITY, en VR-scene for live-optrædener.

Hvorfor stiger prisen på CEEK VR?

Vi rapporterede om CEEK VR i sidste måned, da valutaen oplevede en prisstigning på 20 % efter at have nået det til Ellen Show.

Som en af ​​de mest almindelige kampagner i kryptohistorien kommer det ikke som nogen overraskelse, at CEEK-prisen steg over 20% på grund af Ellens promovering.

I de seneste nyheder dukkede CEEK 4D-hovedtelefoner op i en MoneyGram-annonce.

MoneyGram er en af ​​de mest populære apps til at overføre penge for dem, der ikke ønsker at stole på en bankkonto. CEEKs produktplacering i sådan en almindelig annonce vil helt sikkert bringe opmærksomhed til projektet.

Derudover annoncerede CEEK den 14. december, at deres gavekort vil være tilgængelige for køb hos Target og kan bruges til køb i appen på deres App.

Afsluttende tanker

Alt i alt gør CEEK VR-teamet et godt stykke arbejde med deres annoncekampagne og skaber partnerskaber med nogle af de mest almindelige mærker i verden.

Med en markedsværdi på $388 millioner kan CEEK betragtes som et ret undervurderet projekt. Mens holdet udvikler deres Metaverse og forbereder deres jordsalg i CEEKCity, er der ingen tvivl i mit sind om, at CEEK VR nemt kan overgå det rekordhøje rekord på $1,14, som det nåede den 28. november.

I skrivende stund handles CEEK til $0,52, en stigning på 21% inden for de seneste 24 timer. Dens markedsværdi er $388 millioner med en 24-timers handelsvolumen på $39 millioner. CEEK har en samlet forsyning på 1 mia., med en cirkulerende forsyning på 744 mio.

Du kan købe CEEK på MEXC, PancakeSwap, Bancor Network, ProBitGlobal og mere.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste cryptocurrency-nyheder!

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar