CoinMarketCap viser 3 falske Shiba Inu-kontraktadresser » NullTX

0
CoinMarketCap viser 3 falske Shiba Inu-kontraktadresser » NullTX
coinmarketcap shiba inu

CoinMarketCap listede tre falske Shiba Inu-kontraktadresser på deres officielle platform i en nylig opdatering. Ifølge et tweet fra den officielle Shiba Inu-konto er Binance Smart Chain-, Solana- og Terra-adresserne alle falske og bør undgås for enhver pris.

Det er uklart, hvorfor CoinMarketCap listede de alternative adresser, men et sådant tilsyn er meget skadeligt ikke kun for Shiba Inu, men for hele kryptosamfundet generelt.

Da vi skrev, var vi stadig i stand til at se de tre alternative adresser på CoinMarketCap i dropdown-sektionen ved siden af ​​Shiba Inus officielle Ethereum-kontraktadresse:

Da denne artikel blev skrevet, har CMC stadig ikke rettet op på uheldet.

Som en advarsel til alle handlende skal du sørge for ikke at interagere med falske kontrakter, da dine penge vil blive stjålet irreversibelt.

Desværre, ser man på adresserne på CMC, er der adskillige transaktioner på hver af kæderne. Det betyder, at investorer sendte penge til disse adresser, hvilket er ret bekymrende.

Vi kan kun håbe, at CoinMarketCap løser dette problem før end senere.

I skrivende stund handles Shiba Inu til $0,00002977, et fald på 7% inden for de seneste 24 timer. Det nuværende bearish momentum er højst sandsynligt på grund af CMC-debaclet, som forhåbentlig snart vil blive løst.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

Billedkilde: Alexander Weickart/Shutterstock.com

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar