Disse 3 Metaverse Crypto-mønter fik over 1000 % i pris i dag » NullTX

0
Disse 3 Metaverse Crypto-mønter fik over 1000 % i pris i dag » NullTX
metaverse kryptomønter

Kryptomarkederne fortsætter med at vise bearish momentum på udkig efter ny støtte. Metaverse kryptomønter kæmper i dag, men nogle viser betydelige prisstigninger. Denne artikel ser på de tre bedste Metaverse kryptomønter, der steg over 1000% i pris i dag, sorteret efter 24-timers vækst, lavest til højest.

Metacraft (MCT) +1087 %

metacraft mcf metaverse kryptomønt

Lanceret i januar 2022, Metacraft er en blockchain-version af Dungeons and Dragons, der kombinerer aspekter af gaming, NFT, DeFi, Marketplace og samfundsstyring. MCT er det oprindelige BEP-20-token på platformen, der driver Metacraft-økosystemet.

Spillet kredser om daglig minedrift, dungeon-udfordringer, holdkampe og rollefusioner. Spillere kan vælge et erhverv og opgradere deres karakter med forskellige egenskaber.

Spillet er i øjeblikket under udvikling med onlinehandelsmarkedet og online leaderboards planlagt til lancering i Q1 2022 og den endelige online PVP-tilstand, der er planlagt til at lancere i Q3 2022.

I skrivende stund handles MCT til $1,10, en stigning på over 1.000% inden for de seneste 24 timer. Hvad der er mere imponerende er det høje handelsvolumen på over $2,8 millioner, hvoraf det meste kommer fra CoinTiger. CoinTiger er en Singapore-baseret børs, der blev lanceret i 2017 med en 24-timers handelsvolumen på over 13 milliarder dollar ved skrivning.

Husk, at MCTs fuldt udvandede markedsværdi er forbi 1,6 milliarder dollars, hvilket er ret vigtigt for nyligt udgivne projekter.

NinjaFloki (NJF) +1139 %

ninjafloki metaverse kryptomønt

Lanceret i december 2021, NinjaFloki er en Binance Smart Chain Meme/Metaverse-mønt med et spil for at tjene penge bygget med Unity.

Spillet har et 2D-platformsspil, hvor brugere forsøger at fuldføre forskellige niveauer med forhindringer, monstre og gåder. Brugere har et bestemt antal liv, og når deres liv udløber, skal de starte forfra.

Demoen er i øjeblikket tilgængelig for brugere at prøve gratis på desktop, men den vil være tilgængelig på Android- og iOS-enheder, når hele spillet er frigivet.

I øjeblikket tilbyder spillet ikke nogen belønninger, men brugere vil modtage NJF-tokens for hvert niveau, de passerer, når hele spillet er frigivet.

NinjaFloki handles i øjeblikket til $0,00004152, en stigning på over 1139% inden for de seneste 24 timer. Dens markedsværdi er 3,3 millioner dollars med en 24-timers handelsvolumen på $103k.

Du kan købe NJF på Finexbox, en centraliseret Hong Kong-baseret børs, der blev lanceret i 2018. Finexbox har en 24-timers handelsvolumen på 230 millioner dollars ved skrivning.

Dragon Infinity (DI) +1420 %

dragon infinity metaverse kryptomønt

Lanceret den 4. januar, Dragon Infinity er et 3D play-to-earn NFT-spil bygget på Unity. Den har et Binance Smart Chain-token, DI, hvor brugere kan modtage en belønning for at spille spillet og vinde kampe.

Spillet drejer sig om at bruge færdigheder til at vinde kampe mod andre drager. Brugere kan tilpasse og opgradere deres drager for at forbedre deres egenskaber og få et forspring i forhold til deres modstandere.

Demoversionen er nu tilgængelig for brugere at spille, og den er helt gratis. I øjeblikket er spillet kun tilgængeligt i browseren, så det er bedst at bruge en desktop.

Der er forskellige tilstande, som brugerne kan prøve. Træningstilstand er bedst til at gøre dig bekendt med kampmekanikken og kontrollere din drage. Online-tilstand giver dig mulighed for at kæmpe mod andre spillere og teste dine evner i arenaen.

Brugere kan også vælge forskellige drager og låse op for mere kraftfulde drager ved at købe dem med BNB. Spillere kan også opdrætte drager for at skabe unikke drager, der kan tilføjes til deres arsenal.

Dragon Infinitys DI-token handles i øjeblikket til $0,000001326, en stigning på 1407% inden for de seneste 24 timer. Dens markedsværdi er 1,3 millioner dollars med en 24-timers handelsvolumen på $181k.

Du kan købe DI på PancakeSwap med WBNB-parret.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

Billedkilde: Vintage Tone/Shutterstock.com

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar