Disse 3 Metaverse Crypto-mønter fik over 50 % i denne uge (FINA, SEA, SSS) » NullTX

0
Disse 3 Metaverse Crypto-mønter fik over 50 % i denne uge (FINA, SEA, SSS) » NullTX
metaverse kryptomønter defina finance

Metaverse Crypto-mønter viser bullish momentum i denne uge, hvor mange registrerer tocifrede procentvise prisstigninger. Denne artikel ser på tre Metaverse kryptomønter, der vinder den højeste pris i denne uge, sorteret efter 7-dages vækst, lavest til højest.

StarSharks (SSS) +50 %

Lanceret i december 2021, StarSharks er en fællesskabsdrevet Shark-tema Metaverse kryptomønt. Bygget på Binance Smart Chain er StarSharks mission at udforske mulighederne for NFT-teknologi som en kreativ infrastruktur til dApps og GameFi-projekter.

Starshark byder på Shark warriors-spillet, der kan downloades som en .apk-fil. Brugere skal scanne en QR-kode for at logge ind på Sharkverse, som kan findes i deres brugercenter i StarShark Metaverse.

StarSharks NFT Marketplace er også tilgængelig for brugere at tjekke ud, hvor den billigste haj koster 1,74 BNB, ca. $835 ved skrivning.

starsharks markedsplads

Dette projekt er stærkt undervurderet på grund af investeringer fra Binance Labs, annonceret i november 2021. Ifølge meddelelsen:

Binance Labs, venturekapitalen og inkubatoren for Binance, foretog en strategisk investering i Star Sharks, et fællesskabsdrevet haj-metavers, hvor spillere, udviklere og investorer kan eje, parre sig og handle de underliggende haj NFT’er i økosystemet.“

SSS er governance tokens, som spillere kan satse i bytte for VeSSS og blive likviditetsudbydere (LP’er), som har ret til 70% af platformenes indtjening.

SSS handles i øjeblikket til $10,80, en stigning på over 50% i den seneste uge. Dens fuldt udvandede markedsværdi er $1 milliard med en 24-timers handelsvolumen på $4,3 millioner.

Da SSS er BEP-20 tokens, er det bedste sted at købe dem PancakeSwap.

StarSharks SEA (SEA) +55 %

SEA-tokens er den oprindelige valuta på StarSharks-platformen, som spillere kan bruge for at ændre og forbedre deres haj-NFT’er på markedspladsen.

Derudover vil de vindende spillere i PvP- og PvE-kampe tjene SEA-tokens sammen med højere placeringer på ranglisten. Brugere kan også tjene SEA-tokens ved at deltage i daglige opgaver i Shark Metaverse.

Både SSS- og SEA-tokens har oplevet betydelige prisstigninger i denne uge, hvor de er steget med henholdsvis 46% og 55%. En del af årsagen til det seneste bullish momentum kan skyldes den seneste StarSharks-funktion på Binance NFT-platformen.

StarSharks blev vist på Binance NFT blandt fire andre projekter, herunder Win NFT Horse, Dark Frontiers og Deverse Mystery Box.

SEA handles i øjeblikket til $1,74 med et 24-timers volumen på $1,9 millioner. Dens fuldt udvandede markedsværdi er $171,9 millioner med en samlet forsyning på 99,9 millioner tokens.

Hvis du beslutter dig for at købe SEA, ville det bedste sted være PancakeSwap.

Defina Finance (FINA) +73 %

Defina Finans er et online blockchain-baseret spil, der bruger DeFi og NFT-teknologi til at give spillere mulighed for at eje deres aktiver og tjene penge på dem ved at spille.

Platformen er bygget på Binance Smart Chain, med dens BEP-20 FINA-token. Definas mission er at bringe blockchain til millioner af spillere, så de kan udforske en ny form for spil.

For at begynde at spille skal brugere opsætte en Binance Smart Chain-kompatibel tegnebog som MetaMask, købe FINA på en børs og købe Hero NFT’er eller en mysterieboks fra deres markedsplads.

defina finans

Den billigste NFT til at skrive er Erwin Shrödinger, der koster 90 FINA (omtrent $180).

Når du ejer en Defina Finance NFT, skal du oprette din profil på deres platform, overføre FINA og din helt til spilpungen, downloade spillet og begynde at spille.

Spillet inkorporerer play-to-earn-aspekter, så brugerne kan kæmpe mod andre spillere i minedrift og erobre/forsvare deres FINA-udbyttefarm. Spillere kan også deltage i Arena Mode og sikre sig en ranglisteposition for at optjene belønninger.

FINA handles til $2,16, en stigning på over 56% i de seneste 24 timer og over 73% i den seneste uge. Dens markedsværdi er $16 millioner (fuldt udvandet $215M) med en 24-timers handelsvolumen på $6,1 millioner.

Det bedste sted at købe FINA er på PancakeSwap med BUSD-parret.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

Billedkilde: Defina Finans

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar