Disse 3 Shiba Inu-tema-meme-mønter har fået over 20 % i løbet af de seneste 24 timer » NullTX

0
Disse 3 Shiba Inu-tema-meme-mønter har fået over 20 % i løbet af de seneste 24 timer » NullTX
shiba inu meme mønter

Meme-mønter og Metaverse-mønter fortsætter med at dominere kryptomarkederne i 2022, hvor de fleste trendprojekter i disse sektorer ser betydelige prisstigninger. Denne artikel ser på de tre mest populære meme-mønter på CoinMarketCap, der steg over 20 % i pris i dag, sorteret efter 24-timers vækst, lavest til højest.

Baby Floki Billionaire (BabyFB) +23 %

Lanceret i oktober 2021, Baby Floki milliardær er en meme mønt med søn af den berømte og trending mønt Floki.

BabyFB er et BEP-20 Binance Smart Chain-token med et køb på 7 % og en salgsafgift på 18 %. Nogle af funktionerne i BabyFB inkluderer konstante token-forbrændinger for at reducere udbuddet og øge efterspørgslen efter tokenet.

Baby Floki Billionaire fokuserer på de langsigtede udsigter for projektet ved at tilskynde investorer til at holde tokens med en 2% omfordelingsskat til alle indehavere. Derudover tilføjes 4 % af hver transaktion til likviditetspuljen for at sikre høj transaktionsvolumen.

Bortset fra tokenomics og det unikke navn/logo på tokenet er der i øjeblikket ikke meget nytte til BabyFB. Som sådan skal du huske på, at investering i denne meme-mønt er et højrisikospil. Du kan fordoble din taske på kort tid eller miste halvdelen af ​​den hurtigt efter hinanden.

Du kan købe BabyFB på PancakeSwap.

SpookyShiba (SPOOKYSHIBA) +30 %

Lanceret den 28. oktober 2021, som navnet antyder SpookyShiba er en Shiba Inu-tema mememønt bygget på Binance Smart Chain.

I modsætning til de fleste meme-mønter tilbyder SpookyShiba faktisk en slags værktøj til sit token. SpookyShiba har et skrabelodsspil, som brugere i øjeblikket kan tjekke ud.

Brugere skal have SPOOKYSHIBA til en værdi af $100 for at modtage 1 gratis ridse pr. dag. Hvis brugere har over $300 af tokenet, modtager brugerne 3 gratis ridser om dagen. Hvis brugere ridser nedenstående tre emojis, vinder de en NFT:

  • 🎃 Legendarisk NFT
  • 🦴 Sjælden NFT
  • 💀 Almindelig NFT

Ejerskab af disse NFT’er gør det muligt for indehavere at tjene en procentdel af uhyggelige transaktioner, afhængigt af sjældenhedsniveauet for kortet i deres pung.

Et andet værktøj til Spooky Shiba er deres battle royale-spil, der er planlagt til forhåndsvisning i midten af ​​januar. Brugere vil være i stand til at tjene tokens ved at spille spillet, da det har et spil-for-tjene-aspekt.

SpookyShiba er et BEP-20 token bygget på Binance Smart Chain. Du kan købe SpookyShiba på PancakeSwap.

GamingShiba (GAMINGSHIBA) +32 %

Lanceret i november 2021 er en af ​​de bedste meme-mønter Gaming Shiba, der er steget over 30 % i pris i dag og over 1800 % i de seneste 30 dage.

Som navnet antyder, er Gaming Shiba et Shiba Inu-tema-token til gamere og streamere over hele verden. GamingShiba er det første token nogensinde, der vil introducere en multifunktionel streamingplatform til den digitale verden, der gør det muligt for spillere at handle NFT’er, tokenisere deres bedste præstationer og lancere dem på de største markedspladser.

GAMINGSHIBA er et BEP-20-token bygget på Binance Smart Chain. Nogle værktøjer til tokenet inkluderer spil for at tjene spil, sammen med at blive brugt som den oprindelige valuta på deres NFT-markedsplads.

Dette er ikke første gang, Gaming Shiba er trending på CoinMarketCap, da det også var populært flere gange i december. GAMINGSHIBA har stærk fællesskabsstøtte, men da det er et meme-token i hjertet, skal du huske på, at investering i det vil være et hasardspil.

Du kan købe GAMINGSHIBA på PancakeSwap.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

Foto af Jaycee XieUnsplash

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar