Dogs of Elon giver væk en Tesla Model 3 eller $50.000 i Ethereum » NullTX

0
Dogs of Elon giver væk en Tesla Model 3 eller $50.000 i Ethereum » NullTX
hunde af elon tesla giveaway

I sidste uge annoncerede Dogs of Elon en Tesla Model 3 eller $50.000 i Ethereum giveaway som et tegn på påskønnelse til deres samfund. For at være berettiget til at vinde skal deltagerne eje mindst 500 DOE (~$65) eller 1 NFT. Giveawayen er planlagt til at blive offentliggjort den 1. december, så du har stadig et par dage tilbage til at tilmelde dig!

Hvad er Dogs of Elon?

Dogs of Elon er et CryptoPunks-alternativ med en samling af Shiba og Elon Musk-tema NFT’er. Derudover byder projektet på et ERC-20 Proof-of-Stake-token kaldet DOE.

Dogs of Elon NFT-kollektionen er tilgængelig til handel på OpenSea. Den har 9,9k genstande, 2,6k ejere, en bundpris på 0,032 ETH (~$130) og en samlet udvekslet volumen på 220 ETH (~$899k).

DOE-tokenet er tilgængeligt til handel på Uniswap, Gate.io, Poloniex, MEXC, 0x Protocol, BKEX, Hotbit, DEcoin og AOFEX. Vores anbefalinger er Uniswap, Gate.io eller Poloniex.

Dogs of Elon Tesla Giveaway

I et tweet udsendt den 21. november annoncerede Dogs of Elon-teamet deres Tesla Model 3 eller $50.000 ETH giveaway.

For at være berettiget til giveawayen skal du have mindst 500 DOE-tokens eller 1 NFT. Derudover, hvis du holder din DOE, bør du satse dem på deres platform. Du er ikke forpligtet til at satse din DOE, hvis du ejer en NFT.

Deltagerne skal også sende et tweet med hashtagget #dogsofelon og tagge to venner. Glem ikke at retweet, like og kommentere det DOE-fastgjorte opslag som det tredje trin.

Sidst, men ikke mindst, udfyld Google-formularen med din Ethereum-adresse, Twitter-brugernavn og et link til Twitter-opslaget. Det er det!

Nogen vil have en fantastisk jul i år, idet de vinder deres valg af en Tesla 3 eller $50.000 i ETH. Hvilken ville du vælge?

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste cryptocurrency-nyheder!

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar