Fantastisk pris op 21%, største gevinst på Crypto.com » NullTX

0
Fantastisk pris op 21%, største gevinst på Crypto.com » NullTX
ftm pris

Fantom-prisen er steget over 21% i dag, hvilket gør den til den største vinder på Crypto.com. Med en 24-timers handelsvolumen på $1,76 milliarder og en markedsværdi på $7,36 milliarder er Fantom en betydelig spiller på kryptoområdet. Lad os se på Fantom og dets token FTM og se, hvorfor prisen stiger.

Hvad er Fantom?

Fantom, der oprindeligt blev lanceret i december 2018, beskriver sig selv som en hurtig, high-throughput open source smart kontraktplatform til digitale aktiver og dApps.

Fantoms asynkrone byzantinske fejltolerance (aBFT) konsensusprotokol leverer uovertruffen hastighed, sikkerhed og pålidelighed, hvilket gør Fantom til et fremragende valg til forskellige kryptoapplikationer.

Nogle populære partnere, der i øjeblikket bruger Fantoms teknologi, inkluderer Chainlink og Band Protocol. Chainlink er et decentraliseret orakel, der bringer DeFi og stablecoins sammen. Band Protocol er et andet on-chain orakel, der leverer kritiske datafeeds til stablecoins.

Sidst men ikke mindst giver Fantom en fremragende løsning til Web 3-applikationer med deres decentraliserede og blockchain-native API’er, som udviklere nemt kan integrere i enhver infrastruktur.

FTM er det primære token for Fantom-netværket, der bruges til styring, betalinger, gebyrer og sikring af netværket gennem indsatser.

Hvorfor stiger Fantom-prisen?

Fantoms pris steg med over 20 % i dag, hvilket næsten brød det tidligere rekordhøje niveau på $3,1, som den nåede den 7. november.

Fantoms seneste prisstigning skyldes højst sandsynligt væksten i dets økosystem. Især LiquidDriver, en likviditetsfarm på Fantom-netværket, nåede for nylig over $100 millioner i TVL på sin udbyttelandbrugsplatform.

I øjeblikket kan brugere satse forskellige stablecoins og tokens for utroligt høje ÅOP. For eksempel kan brugere satse FTM / fUSDT for et afkast på op til 149 % ÅOP.

I andre nyheder tilføjede en Fantom-baseret decentraliseret likviditetsmarkedsprotokol, Geist, for nylig Chainlink til sin platform og tilbyder over 14% i Deposit APY.

Det er tydeligt, at Fantom-økosystemet er et af de hurtigst voksende på markedet i øjeblikket, og det ville ikke være overraskende at se Fanrom bryde sit hidtidige rekord i slutningen af ​​januar.

I skrivende stund handler FTM til $2,89 med en 24-timers handelsvolumen på $1,7 milliarder. Dens markedsværdi er $7,3 milliarder med en cirkulerende forsyning på 2,55 milliarder tokens.

Du kan købe FTM på Binance, KuCoin, FTX, Gemini, Uniswap, Crypto.com og mere.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar