Phemex’s vision om en Blockchain-drevet fremtid » NullTX

0
Phemex’s vision om en Blockchain-drevet fremtid » NullTX
metavers effekt

Siden teknologiens fremkomst har mennesket demonstreret evnen til at forstyrre, innovere og skabe dramatiske nye paradigmer for menneskelig udveksling, samliv og kommunikation. Nogle af os er forudseende nok til at forudsige dens evner årtier i forvejen. For eksempel, selvom internettet kun har forstyrret vores liv i det sidste årti eller deromkring, har det eksisteret meget længere, med den første video nogensinde, der blev streamet over nettet for næsten 30 år siden.

Menneskelig intelligens har altid stræbt efter at finde løsninger på problemer, der kan opstå i fremtiden, men ingen mængde fremsyn eller årvågenhed kan muliggøre løsninger, der stadig kræver mange års teknologisk innovation at implementere. Men jagten på muligheder marcherer videre og former visioner, fremtider og liv.

Metaverset er en storslået vision af interaktioner og simuleringer, der finder sted i en virtuel verden, der udvisker grænsen mellem de digitale økosystemer og virkeligheden. Sociale mediegiganten Meta (tidligere Facebook) kan have bragt konceptet frem, men Metaverse har eksisteret som en idé i to årtier nu, først udtrykt af Neal Stephenson i 1992 i hans sci-fi-bog med titlen Snestyrt.

Store teknologi-modtagere som Epic Games, Nvidia, Microsoft har også udtrykt deres støtte til denne fremtidsvision. De får selskab af kryptoderivatudvekslinger som Phemex, et firma, der har været ret vokal i sin tro på Metaverse.

Milliarder af dollars bliver investeret for fuldt ud at udfolde Metaverse-historien. Selvom ingen ved, hvordan det i sidste ende vil se ud, kan vi spekulere i, hvordan det vil blive struktureret, og hvilke teknologiske gennembrud der skal ske for at gøre det til virkelighed.

For at prøve at forestille sig, hvordan Metaverse virkelig ville se ud, har folk tegnet ligheder med futuristiske film som ‚The Matrix‘ og ‚Ready Player One‘. Men da ingen ved hvad Metaverset vil se ud, er der alt for mange variabler til at opløse dem til en enestående vision. Svarende til hvordan vi ikke vidste, hvor langt internettet ville tage os, selv årtier efter dets begyndelse. På trods af dette kan vi afgrænse nogle fakta fra denne ukendte, men spændende fremtidsvision.

Internettet blev på samme måde misforstået i dets tidlige dage, men nu samler det hele verden. De mest succesrige virksomheder i dag blev bygget på internettet, og et skift til Metaverse indikerer, at vigtige elementer i det, vi bruger teknologi til, er indstillet på at tilpasse sig fremkomsten af ​​Metaverse. Dette inkluderer menneskelig udveksling såsom verifikation af ID’er, kontraktligt arbejde, annoncering og indholdsproduktion – hvilket fører til en storslået transformation af, hvordan vi interagerer med hinanden.

Digitale transaktioner ved hjælp af distribuerede netværk ville være perfekte til at kommunikere værdi både online og offline, og med NFT’er på vej mod mainstream, er det næsten sikkert, at Metaverse vil blive konstrueret ovenpå Web3.

Kryptovalutaer bliver mere og mere populære som både værdilager og udvekslingsmiddel. Mens Metaverse smyger sig ind i fremtiden for global teknologisk innovation, er teknologigiganter over hele kloden også begyndt at tage teknologien til sig. Selv globale ledere taler om blockchain som den primære kilde til at bygge mere effektive finansielle produkter.

Jack Tao, administrerende direktør for Phemex, en online handelsplatform for krypto-derivater, har også givet udtryk for sine synspunkter om Metaversets muligheder. Tao holdt en offentlig tale under World Blockchain Summit i Dubai tidligere på året, hvor han sagde: „Metaverset repræsenterer en ny måde at interagere med den digitale verden på, en der er endnu mere forstyrrende end internettet og skabt af hver deltager, ikke af en central myndighed.”

Han tilføjede også, at NFT’er var den vigtigste trigger for, at Metaverse tog verden med storm. „Et tegn på, at NFT’er er kommet for at blive, er ikke, at nogle NFT’er er blevet solgt for millioner af dollars, men at tusindvis af NFT’er er blevet solgt for mindre beløb, hvilket viser, at digitale samleobjekter ikke udelukkende er til hvaler, og spreder sig i retning af masseadoption,” tilføjede han.

Phemex forestiller sig en fremtid, hvor folk kan opnå alt, hvad der kan drømmes. Til sit 2-års jubilæum lancerede det en ‚Vælg din virkelighed‘-kampagne, der kulminerede i ‚Dream With Phemex‘ begivenhed. Med dette bekendtgørelse, Phemex har forpligtet sig til at gøre nogle få specielle vinderes drømme bogstaveligt talt til virkelighed i 2022. Derudover lancerede Phemex deres nyeste brand video og „Into the Metaverse“ viral kampagne. Brugere vil være i stand til at modtage generøse mængder krypto og bonusser ved at dele branding-videoen online.

Phemex’s seneste brand video bifalder teknologien for at gøre verden mere åben, fri og accepterende. Men den hævder også, at disse fremskridt også skal anvendes på penge. Metaverse promoverer disse banebrydende, digitale implementeringer af penge. Når alle puslespilsbrikkerne er på plads, vil vi opleve en virtuel verden, der føles mere virkelig end nogensinde før.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar