Top 10 Metaverse Crypto-mønter med den højeste cirkulerende forsyning » NullTX

1
Top 10 Metaverse Crypto-mønter med den højeste cirkulerende forsyning » NullTX
metaverse kryptomønter

Med kryptomarkedet, der oplever bearish momentum, er mange Metaverse kryptomønter i øjeblikket til salg. Nogle af de mere populære valg for investorer og handlende er Metaverse kryptomønter med et højt cirkulerende udbud; dette betyder normalt, at enhedsprisen for hver valuta er lavere, med en større chance for betydelige prisstigninger. Denne artikel ser på de 10 bedste Metaverse kryptomønter med den højeste cirkulerende forsyning, sorteret efter nuværende forsyning, lavest til højest.

DEAPcoin (DEP) – 3,6 mia

DEAPcoins fulde navn blev præget i august 2019 og er The Digital Entertainment Asset Pte. Ltd, en Singapore-baseret virksomhed. Dets vision er at skabe en ny kultur og fremtidig økonomi med kraften fra underholdning og teknologi.

DEAPcoin har tre primære tjenester, PlayMining, NFT Marketplace og DEAPcoin.

Play Mining byder på et væld af blockchain-baserede play-to-earn-spil, med nogle bemærkelsesværdige titler, herunder PlayMining Puzzle, Lucky Farmer og JobTribes.

NFT Marketplace byder på auktioner, hvor brugere kan købe og eje NFT’er, og DEAPcoin er tokenet hjemmehørende på platformen.

Du kan købe DEP på Bittrex, OKEx, Uniswap, PancakeSwap og mere.

Verasity (VRA) – 4,4 mia

Lanceret i 2019 beskriver Verasity sig selv som fremtiden for Esports, Digital Entertainment og AdTech. Verasity er en blockchain-baseret platform, der gør det muligt for brugere at tjene VRA-tokens ved at se videoer med dens proprietære Proof-of-View (PoV) protokol, der sikrer, at trafikken er organisk, hvilket øger annonceindtægterne for udgivere.

Verasity inkluderer tre hovedprodukter, VeraEsports, VeraWallet og VeraViews.

VeraEsports‘ mål er at accelerere udviklingen af ​​Esports med blockchain. VeraWallet er en ultrasikker alt-i-én digital valutapung til folk, der elsker e-sport og NFT’er. VeraViews er en end-to-end annoncestack-løsning, der kombinerer aspekter af gennemsigtighed og ansvarlighed med VRA’s proof of view-protokol.

Du kan købe VRA på KuCoin, Bittrex, Uniswap og mere.

Metahero (HERO) – 5 mia

Metahero blev lanceret i juni 2021 og beskriver sig selv som porten til Metaverse. Metahero bygger en næste generations Metaverse, der giver brugerne mulighed for at scanne sig selv og objekter fra den virkelige verden ind i den digitale verden.

For at opnå dette har Metahero indgået partnerskab med Wolf Digital World (WDW), opfinderne af 16k 3D-modelleringsteknologi, der bruges af CD Projekt, holdet bag Cyberpunk 2077. Metahero vil bringe de næste 10 millioner nye brugere til krypto gennem Ultra-HD fotogrammetrisk scanning teknologi.

HERO-tokens er BEP-20-tokens, der hostes på Binance Smart Chain og bruges som den oprindelige valuta for Metahero-økosystemet.

Du kan købe HERO på PancakeSwap, KuCoin, LBank, Gate.io og mere.

Bloktopia (BLOK) – 8,3 mia

Bloktopia blev lanceret i oktober 2021 og er en virtuel Metaverse bygget med Unreal Engine 5 på Polygon. Den har en 21 etagers skyskraber til ære for Bitcoins forsyning, og dens beboere kaldes Bloktopians.

Spillere vil tjene penge gennem flere indkomststrømme, hvoraf nogle inkluderer ejendomsret, reklameindtægter, spil for at tjene penge og meget mere.

Der vil også være en NFT-kollektion, som er under udvikling. BLOK er det oprindelige token til platformen, som vil være hovedvalutaen i Bloktopia.

Du kan købe BLOK på KuCoin, Gate.io, OKEx, QuickSwap, DODO Polygon, ZT og mere.

inSure DeFi (SURE) – 26,7 mia

InSure DeFi blev lanceret i januar 2020 og er et verdensførste krypto-forsikringsøkosystem med indsatskraft. Tænk på inSure-token som en forsikringspolice til din kryptoportefølje.

InSure DeFi inkluderer et multichain token kaldet SURE, der lever på både Ethereum og Binance Smart Chain og fungerer som den oprindelige kryptovaluta på platformen.

inSure tilbyder en bred vifte af dækninger til din portefølje. For størrelser op til $1000, kan brugere købe en politik for 2.500 SURE, omkring $19 ved skrivning. Dækningerne går så højt som $140.000 for 500.000 SURE, cirka $3.762 ved skrivning.

Derudover tilbyder inSure i øjeblikket en APY på over 60 % for dem, der beslutter sig for at satse sit SURE-token.

Du kan købe SURE på Uniswap, PancakeSwap, QuickSwap og mere.

Medacoin (MEDA) – 57 billion

Medacoin blev lanceret i september 2021 og er det oprindelige symbol til projektet kaldet Medabots; et blockchain-baseret NFT-aktiveret strategispil i øjeblikket under udvikling.

Indehavere kan satse MEDA ved hjælp af en platform som Banker Doge, som i øjeblikket tilbyder 199% APY! Hvis du beslutter dig for at bruge Banker Doge, kan du satse din MEDA i et vilkårligt antal dage med et tidligt hævningsgebyr på 20%.

Husk, at der er et ind- og udgangsgebyr på 5 %, når du udsætter og udsætter dine mønter.

Brugere kan få et forspring ved at købe Medabots på PancakeSwap, LBank eller DODO BSC forud for lanceringen. Med en markedsværdi på $16 millioner er Medabots i øjeblikket et ret undervurderet projekt.

DeFi Degen Land (DDL) – 150 mia

DeFi Degen Land, der blev lanceret i november 2021, er en samfundsfokuseret Metaverse-platform med spil for at tjene penge til Cronos-netværket og Binance Smart Chain. Dens mål er at gøre DeFi sikrere med sine automatiske krav-funktioner og BTC-belønningsfordeling.

I øjeblikket kan brugere tjekke deres røde lysegrønne lys-spil, der er tilgængeligt på BSC og CRO, svarende til det, der er vist i Netflix‘ koreanske drama Squid Game.

DeFi Degen-teamet består af tre teammedlemmer, der hver bidrager med deres færdigheder til platformen. Holdet er anonymt for offentligheden, men er blevet Doxed af Blockpass & KYCastle.

DDL-tokenet, det er en BEP-20 deflationær token, der lever på Binance Smart Chain. Det er værd at bemærke, at DDL har 15 % købs- og 16 % salgsafgift.

Du kan købe DDL på PancakeSwap og CoinTiger.

Radio Caca (RACA) – 181 mia

Radio Caca blev lanceret i august 2021 og er en decentraliseret organisation, der drives af internet-indfødte personer verden over. RACA er også Maye Musks eksklusive NFT-manager og det native token for Universal Metaverse (USM).

USM metaverse er en 3D planetverden, hvor brugere kan eje landområder, bygge butikker på deres ejendomme og spille eller skabe forskellige spil.

RACA byder på Metamon-spillet, der blev lanceret i oktober 2021, med USM-kædens mainnet-lancering planlagt til juni 2022. Metamon er et minispil, der vil blive integreret i USM som en 3D-oplevelse.

Du kan købe RACA på Poloniex, Gate.io, PancakeSwap, MEXC og mere.

Starlink (STARL) – 9,9 billioner

Starlink blev lanceret i juli 2021 og byder på STARL Universe, et blockchain-baseret virtuelt Metaverse, der gør det muligt for brugere at udforske, spille, handle og socialisere med andre spillere.

Det, der adskiller Starlinks Metaverse fra de andre, er dets vision om et fuldt decentraliseret Metaverse.

STARL vil blive brugt som den oprindelige valuta på platformen, så brugerne kan interagere med Metaverse, herunder interaktioner med virtuelle koncerter, klubber, medier, uddannelse, underholdning og mere.

Du kan købe STARL på Uniswap, OKEx, MEXC, LBank, Gate.io og mere.

UFO Gaming (UFO) – 25,7 billioner

UFO Gaming blev lanceret den 30. juni 2021 og er et fuldt decentraliseret økosystem inklusive et intergalaktisk socialt spiltoken. Den har også sin blockchain, play-to-earn Metaverse, NFT’er, Gaming og mere.

Derudover har UFO Gaming et virtuelt miljø kaldet Dark Metaverse, hvor spillere kan købe virtuel jord. Hvert spil i UFO Gaming Metaverse vil have sin regerende planet med en separat DAO.

Du kan købe UFO på Uniswap, Gate.io, MEXC, LBank, 0x Protocol, ShibaSwap og mere.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

Billedkilde: STARL

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar