Top 3 Crypto Metaverse Racing-spil at se i 2022 » NullTX

0
Top 3 Crypto Metaverse Racing-spil at se i 2022 » NullTX
metaverse racerspil

Metaverse-hypen er ægte, og en af ​​de mest populære aktiviteter for brugere i virtual reality-platforme er at spille forskellige spil. I øjeblikket tilbyder de fleste Metaverse kryptomønter simple spil for at tjene penge med minimal mekanik. For dem, der ønsker at gå op med race-to-earn-spil, ser denne artikel på de tre bedste crypto Metaverse-racerspil at se i 2022.

DeathRoad (DRACE)

DeathRoad blev lanceret i september 2021 og hævder at være det første Metaverse-racerspil bygget på Binance Smart Chain. DeathRoad søger at blive et omfattende næste generations økosystem for racere til at udnytte deres færdigheder og tjene omsættelige og værdifulde digitale aktiver.

Projektet indeholder DRACE-tokenet, som er den oprindelige valuta på platformen. Brugere kan tjene DRACE i Death Roads kamptilstand og købe/sælge NFT-biler på markedspladsen. Derudover kan brugere åbne hemmelige NFT-bokse for at modtage nye køretøjer/våben.

Brugere kan i øjeblikket begynde at spille DeathRoad ved at deponere en NFT-bil. Spillere kan købe en NFT-bil på markedspladsen, hvor den laveste pris i skrivende stund koster 500 DRACE (omtrent $12).

DRACE handles til $0,02, en stigning på over 4% inden for de seneste 24 timer. Dens fuldt udvandede markedsværdi er $24 millioner med en maksimal forsyning på 1 milliard tokens.

Du kan købe DRACE på PancakeSwap og Bitget.

REVV Racing (REVV)

REVV Racing blev lanceret i september 2020 og er et Ethereum-baseret racerspil udviklet af Animoca Brands. REVV har en race-to-earn-spilmodel og er den nyeste tilføjelse til REVV Motorsport Metaverse.

REVV-racerbiler er NFT’er, som brugere kan købe på OpenSea. Hver bil har forskellige egenskaber og statistikker, der dikterer, hvor godt den klarer sig i løb. Løbene er registreret på blockchain, men selve løbene er standard 3D-kampe.

Spillere kan oprette forbindelse til spillet via MetaMask, men skal købe en bil for at begynde at spille. I øjeblikket kan spillere købe en bil på 0,002 ETH, det er omkring $7 i skrivende stund. Den gode nyhed er, at brugerne ikke behøver at betale uhyrlige gasgebyrer, da fortegnelsen er på Polygon.

Den lave indgangspris for REVV Racing er et fremragende incitament for nyere brugere til at få foden indenfor med NFT’er og Metaverse. Hvis du leder efter blockchain-baserede play-to-earn-racerspil, anbefaler jeg varmt REVV Racing.

REVV handles i øjeblikket til $0,12, en stigning på over 8% inden for de seneste 24 timer. Dens markedsværdi er $34 millioner med et 24-timers volumen på $4 millioner.

Du kan købe REVV på Uniswap, KuCoin, Bittrex, Poloniex, PancakeSwap og mere.

DeRace (DERC)

En populær trend for Metaverse-væddeløbsspil er virtuelle hestevæddeløbsspil, fordi de kombinerer aspekter af gambling og en fordybende oplevelse perfekt for hestevæddeløbselskere derude.

En leder af Metaverse hestevæddeløb er DeRace, et NFT-hestevæddeløbsspil, hvor brugerne kan deltage i hestevæddeløb og opdrætte NFT-heste med unikke egenskaber.

DeRace blev lanceret i august 2021 og har DERC-tokenet. Brugere kan købe NFT-heste med DERC og modtage belønninger via dette token. DERC er et brændstof til DeRace-økosystemet, ansvarlig for alle transaktioner i spillet.

I øjeblikket handler DERC til $2,86 med et 24-timers volumen på $3,7 millioner. Dens markedsværdi er $111 millioner med en cirkulerende forsyning på 38,8 millioner tokens.

Du kan købe DERC på Uniswap, PancakeSwap, Crypto.com, QuickSwap og mere.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

Billedkilde: ParabolStudio /Shutterstock.com

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar