Top 4 Metaverse-mønter med en enhedspris på under $0,01 » NullTX

0
Top 4 Metaverse-mønter med en enhedspris på under $0,01 » NullTX
metaverse mønter

Metaverse-mønter er den nuværende hype inden for krypto, og mange mennesker søger at opnå betydelige gevinster på deres investeringer ved at købe et relativt ukendt og undervurderet projekt. I denne artikel håndplukker vi 4 Metaverse-mønter med stort langsigtet potentiale og en pris på under $0,01. Metaverse-mønterne nedenfor er angivet baseret på enhedspris, lavest til højest.

UFO Gaming (UFO) – $0,000024

UFO Gaming er en decentraliseret spilplatform bygget på Ethereum, hvis vision er at bygge bro mellem traditionelle spil og blockchain-teknologi.

UFO Gaming har UFO-kryptovalutaen, det oprindelige værktøjstoken, der bruges i deres Dark Metaverse. Hver planet i UFO Gamings Metaverse vil inkludere et unikt sæt spil og give spillere mulighed for at købe stykker jord via NFT’er.

De seneste nyheder vedrørende UFO Gaming er deres nuværende KuCoin-notering, som gik live den 16. december. Brugere kan nu købe UFO på KuCoin ved hjælp af USDT.

Den seneste KuCoin-notering er en stor grund til UFO Gamings bullish momentum i denne uge, da KuCoin er en betydelig børs, der er relativt selektiv, når det kommer til at notere tokens.

I skrivende stund handler UFO Gaming til $0,000024, med en 24-timers handelsvolumen på $22 millioner. Der er 25,7 billioner UFO-tokens med en markedsværdi på 609 millioner dollars.

Du kan købe UFO på KuCoin, Uniswap, Gate.io, MEXC, LBank, 0x Protocol, ShibaSwap og mere.

Starlink (STARL) – $0,000037

Starlink søger at bygge den første virkelig decentraliserede Metaverse. Det beskriver sig selv som det første samfundsejede decentraliserede virtuelle projekt. STARL er bygget på Ethereum og er styringstokenet for Starlink-økosystemet.

STARL giver brugerne mulighed for at købe, sælge og handle virtuelle genstande som satellitter, rumfartøjer og landområder. Brugere kan i øjeblikket tilmelde sig MetaMask og oprette en profil på Starlink gratis. Desværre koster de billigste varer til Starlink omkring $40.000, hvilket er en ganske betydelig investering.

STARL har en samlet forsyning på 10 billioner, med en cirkulerende forsyning på 9,9 billioner. I skrivende stund er Starlinks markedsværdi 373 millioner dollars.

Du kan købe Starlink-tokenet på nogle få børser, herunder OKEx, Gate.io, Uniswap, ShibaSwap og mere. Hvis du er i USA, anbefaler vi at bruge Uniswap til at handle med STARL.

Radio Caca (RACA) – $ 0,00281

Radio Caca er Maye Musks eksklusive NFT-manager. RACA er det native token for Universal Metaverse. USM metaverse er en 3D planetverden, hvor brugere kan eje landområder, bygge butikker på deres ejendomme og spille eller skabe forskellige spil.

Radio Caca er også en decentraliseret organisation (DAO), der drives af internet-indfødte personer over hele kloden.

I skrivende stund handler RACA til $0,002809 med et 24-timers handelsvolumen på $123 millioner. Dens markedsværdi er 510 millioner dollars, med en cirkulerende forsyning på 181,85 mia.

Du kan købe RACA på en række på Poloniex, Gate.io, PancakeSwap, MEXC og mere. Hvis du er i USA, er PancakeSwap den bedste mulighed, da den tilbyder lave gebyrer uden GEO-begrænsninger.

inSure DeFi (SURE) – $0,0096

inSure DeFi beskriver sig selv som et verdensførste DeFi-forsikringssystem med indsatskraft. Dens mål er at give stabilitet og beskyttelse til kryptoverdenen og hjælpe investorer med at undgå svindel og drastiske devalueringer.

Tænk på det som en forsikring til din kryptoportefølje. inSure DeFi er klassificeret som en Metaverse-mønt, da platformen kan tilbyde forsikring til DeFi Metaverse-platforme.

InSure DeFi inkluderer et multichain token kaldet SURE, der lever på både Ethereum og Binance Smart Chain og fungerer som den oprindelige kryptovaluta på platformen.

inSure tilbyder en bred vifte af dækninger til din portefølje. For størrelser op til $1000 kan brugere købe en politik for 2.500 SURE, hvilket er $24 i skrivende stund. Dækningerne går så højt som op til $140.000 for 500.000 SURE, hvilket er omkring $4.800 ved skrivning.

Samlet set er inSure et fantastisk koncept, som bør bruges af investorer, der leder efter yderligere beskyttelse mod svindel og drastiske devalueringer.

I skrivende stund handler SURE til $0,0096 med et 24-timers handelsvolumen på $1,4 millioner. SURE har en markedsværdi på 257 millioner dollars med en cirkulerende forsyning på 26,79 milliarder tokens.

Du kan købe SURE på Uniswap, PancakeSwap, QuickSwap og mere.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste cryptocurrency-nyheder!

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar