Top 5 hotteste Metaverse-mønter under $1 at se i 2022 » NullTX

0
Top 5 hotteste Metaverse-mønter under $1 at se i 2022 » NullTX
metaverse mønter 2022

Metaverse-mønter er den nuværende trend inden for krypto. Efter et vellykket løb i 4. kvartal af 2021 viser de fleste Metaverse-mønter bullish momentum i år. Denne artikel ser på nogle af de hotteste Metaverse-mønter på markedet lige nu med en enhedspris under $1, sorteret efter markedsværdi, lavest til højeste.

Verasity (VRA) – $ 0,03166 ($ 141 mio.)

Lanceret i 2019 kombinerer Verasity de bedste aspekter af blockchain-teknologi med Esports og Media, hvilket gør det muligt for brugere at tjene VRA-tokens ved at se videoindhold med dens proprietære Proof-of-View-protokol.

VRAs PoV-protokol sikrer, at videotrafik kommer fra mennesker, ikke bots. Legitim trafik betyder højere konverteringer for annoncører og øget indtjening for digitale udgivere.

I øjeblikket omfatter Verasity-produktlaget tre tilbud: VeraWallet, VeraEsports og VeraViews.

VeraWallet er Verasitys oprindelige online cryptocurrency-pung. VeraEsports søger at accelerere Esports med blockchain-teknologi. VeraViews er en annoncestak, der giver brugerne mulighed for at tjene VRA-tokens for at se indhold.

Med en 24-timers handelsvolumen på $63 millioner er VRA en af ​​de hotteste Metaverse-mønter på markedet. I de seneste nyheder meddelte VRA på Twitter, at deres Proof of View-protokol er klar til det kinesiske annoncemarked på 120 milliarder dollars, idet de for nylig bestod undersøgelsen af ​​det kinesiske patentkontor.

Du kan købe VRA på KuCoin, Bittrex, Uniswap og mere.

Alien Worlds (TLM) – $0,16 ($154M)

En af mine foretrukne Metaverse-mønter, der blev lanceret i december 2020, er Alien Worlds, et play-to-earn NFT-spil med flere kæder integreret med WAX og BSC blockchains.

Alien Worlds-spillet involverer minedrift af Trillium og leasing af rumfartøjer til at sende på missioner. Brugere kan købe NFT’er og oprette en tilpasset minedrift for at tjene TLM. Brugere kan også bruge TLM til at lease rumfartøjer og tage på missioner for at optjene belønninger.

En af de bedste måder at tjene penge på i øjeblikket med Alien Worlds er at satse TLM i perioder mellem 1-12 uger og leje rumskibe for at tage på „missioner“. Hver mission er i bund og grund en indsatsmulighed, der giver brugerne mulighed for at låse deres TLM og tjene en betydelig belønning i slutningen af ​​låseperioden. Derudover modtager brugere sjældne, episke eller legendariske NFT’er til at fuldføre missioner.

TLM har en 24-timers handelsvolumen på $55 millioner, hvoraf det meste kommer fra Binance. Du kan købe TLM på de fleste større børser som Binance, KuCoin, Bittrex, PancakeSwap og mere.

Chromia (CHR) – 0,73 USD (418 mio. USD)

Chromia blev lanceret i maj 2019 og er en Metaverse-platform, der gør det nemmere for udviklere at bygge dApps. Chromia blockchain har en unik infrastruktur, der spiller godt sammen med Ethereum, hvilket gør det muligt for udviklere at kode applikationer hurtigere.

Chromia inkluderer i øjeblikket adskillige succesrige spil, herunder Mines of Dalarnia (DAR), som har en markedsværdi på $201 mio., og My Neighbor Alice (ALICE), med en markedsværdi på $337 mio.

Chromia er en meget undervurderet Metaverse-mønt, fordi den har vist sig at være en succesfuld platform, der kan opretholde kvalitets blockchain-baserede spil. Da Chromias økosystem fortsætter med at udvide i år, giver CHR et godt langsigtet hold.

CHR handles i øjeblikket til $0,73 med et 24-timers volumen på $79 millioner. Det meste af handelsvolumen kommer fra vestlige børser som Binance, Bithumb og KuCoin. Chromias markedsværdi er 416 millioner dollars, med en cirkulerende forsyning på 567 millioner tokens.

Du kan købe Chromia på PancakeSwap, Crypto.com, Binance, KuCoin og mere.

Radio Caca (RACA) – 0,0025 USD (456 mio. USD)

Radio Caca (RACA) blev lanceret i august 2021 og er en DAO og den eksklusive manager for Maye Musk Mystery Box NFT. Radio Caca har det indfødte token kaldet RACA, der fungerer som den oprindelige valuta på platformen og i Universal Metaverse.

Universal Metaverse (USM) er en 3D-verden, der gør det muligt for brugere at eje jord, spille spil og bygge butikker og kunstgallerier. Deres Metaverse vil have en Google Earth-lignende brugerflade, hvor brugere kan zoome ind og ud og rejse rundt i 3D-miljøet.

Radio Cacas Metamon-spil indeholder play-to-earn-modellen bygget på Binance Smart Chain. Metamon har forskellige elementer i spillet, som alle er NFT’er. Spillerne har fuldt ejerskab over deres NFT’er og kan frit handle dem på markedet.

RACA er en af ​​de hotteste Metaverse-mønter på grund af dets partnerskab med Maye Musk. Derudover kan deres USM sammenlignes med Decentraland, selvom det stadig er i sin vorden.

I de seneste nyheder præsenterede holdet en demo af deres USM, hvor brugerne kan lave flossdansen. Spillere kan i øjeblikket tjekke betaversionen af ​​USM og udforske United States of Mars (USM) via en browser som Chrome.

Med en aktuel markedsværdi på 456 millioner dollars, mens holdet fortsætter med at opbygge USM, er der ingen grund til, at RACA ikke kan opnå lignende værdiansættelser som Decentraland.

Du kan købe RACA på PancakeSwap, Poloniex, OKEx og mere.

VOKS (WAXP) – 0,402 USD (766 mio. USD)

WAX blev oprindeligt lanceret i 2017 og er en af ​​de bedste blockchains, der i øjeblikket er tilgængelige for Metaverse kryptomønter. WAX står for Worldwide Asset eXchange™ og på grund af dens Proof-of-stake konsensusmekanisme anses WAX for at være verdens mest miljøvenlige blockchain for Metaverse-mønter.

Derudover byder WAX på en bred vifte af spil på sin platform, inklusive Alien Worlds, det i øjeblikket mest populære NFT Metaverse-spil på markedet, med over 1,2 millioner brugere i den seneste måned.

WAX er perfekt til nye brugere, der ikke ønsker at beskæftige sig med de tekniske aspekter ved opsætning af en browserudvidelse eller en mobilapp. Brugere kan nemt opsætte deres WAX cloud wallet og logge ind med en tjeneste som Google og komme i gang med det samme.

WAXP er det native token til WAX blockchain. Som en af ​​de mest populære blockchains for Metaverse kryptomønter er WAXs nuværende markedsværdi på 766 millioner dollars kunne nemt fordobles eller tredobles i 2022, især i betragtning af projekter som Enjin Coin og Theta Network værdiansættelser på flere milliarder dollar.

Du kan købe WAXP på Binance, Bittrex, KuCoin, Crypto.com og mere.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels-/investeringsrådgivning. Undersøg venligst, før du køber Metaverse-mønter.


Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste Metaverse-nyheder!

Billedkilde: NicoElNino/Shutterstock.com

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar