Top 5 mest populære steder at besøge » NullTX

0
Top 5 mest populære steder at besøge » NullTX
decentraland metaverse

Som leder inden for Metaverse kryptoprojekter har Decentraland snesevis af fantastiske steder for spillere at besøge. Denne artikel ser på de fem mest populære grunde at se i Decentraland lige nu, sorteret efter nuværende brugere, lavest til højest.

casa ROUSTAN – 74 personer
decentraland metaverse
Koordinater: (37,-114)

Det femte mest populære plot i Decentraland er casa ROUSTAN, en virtuel klub med afslappende musik og adskillige NFT’er, du kan tjekke ud.

Da vi besøgte casa ROUSTAN var 74 personer på et relativt lille rum, og alle viste deres utrolige wearables frem.

Som en bonus kan du se, om du formår at nå det højeste stadie ved at gennemføre en kort forhindringsbane, der involverer at hoppe på en række platforme.

Casa ROUSTAN er et fantastisk sted at hænge ud, hvis du vil lytte til en klassisk hiphop-playliste og vise dine wearables frem.

Golf Craft – 111 personer
decentraland metaverse
Koordinater: (48,-47)

Du kan spille minigolf ved at besøge GolfCraft-øen. Spillere kan lave et gratis træningsminispil for at optjene erfaring og point. Når du har nok point, kan brugerne begynde at spille konkurrencetilstand, som giver brugerne mere erfaring, diamanter og modebilletter.

Spillere kan bruge modebilletterne til at gøre krav på wearables og bruge diamanter til at opgradere deres guldkøller. Hver spillers golfkølle vinder oplevelse, når de spiller. Når spillerne har nok erfaring og diamanter til den nye klub, kan brugerne opgradere den.

For konkurrencetilstanden vil spillerne være en del af en tilfældigt tildelt gruppe. Når alle spillere er færdige med deres spil, modtager du en kiste. Afhængigt af hvor godt du klarede dig i gruppen, vil du have en chance for at få en diamant inde i kisten.

Derudover kan brugere dyrke mønter blot ved at blive i spillet. Når du skriver, kan du modtage fem mønter hvert 10. minut.

Genesis Plaza – 137 personer
decentraland metaverse
Koordinater: (0,1)

Det tredjemest populære sted i Decentraland er Genesis Plaza. Dette er standardhubben, som brugere teleporteres til, når de første gang tilslutter sig Decentraland.

Genesis Plaza består af en snehvid sky med et underjordisk lounge-/barområde, som spillere kan få adgang til ved at hoppe i det gigantiske spabad.

Pladsen blev bygget af Decentraland Foundation, hvilket giver en oplevelse, der byder brugere velkommen til Metaverse.

WonderMine Crafting – 352 personer
decentraland metaverse
Koordinater: (-27,57)

Det næstmest populære sted i Decentraland, med over 350 mennesker, er WonderMine Crafting Game.

WonderMine Crafting Game lader spillere mine meteorer i bytte for sjældne ædelstene og bytte. Spillere får 100 gratis mønter om dagen og kan starte minedrift med det samme.

Mens spillere udvinder bytte, samler de sjældne ædelstene, der gør dem i stand til at lave wearables. Meteorerne falder et par gange i minuttet og er ikke svære at finde.

Det koster fem guld og holdbarhed at mine meteorer. Hver gang du udvinder en meteor, vil den trække noget guld og en vis holdbarhed fra din hakke, svarende til Minecraft. Nogle gange kan en meteor belønne dig med en hel del guld, men normalt ikke nok til at dække det oprindelige minegebyr.

Brugere kan også opgradere deres hakke i bytte for højere effektivitet og en større chance for at modtage sjældne belønninger. Når brugerne har nok genstande, kan de lave wearables til at vise til andre Decentraland-medlemmer.

Der er en række wearables, som brugere kan præge, nogle giver en prægebonus på 2-3 %, når de minedrift. Wonder Mine Crafting er et must at tjekke ud, især da minedriften er gratis og ikke kræver nogen investering.

DG’s ICE Poker – 384 personer
decentraland metaverse
Koordinater: (-100.126)

Med over 380 mennesker til at skrive, var det mest populære sted Decentral Games‘ ICE Poker-lounge.

Loungen består af ti Texas Hold ‚em-borde med en Pepe the frog-dealer og seks spillepladser.

Husk på, at brugere skal bære en ICE-bærbar for at sidde ved free-to-play play-to-earn ICE pokerborde. Det er NFT’er fra Decentral Games‘ ICE-kollektion. Den laveste NFT, der giver brugerne mulighed for at nyde play-to-earn bordene, koster i øjeblikket 1,12 ETH.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar