Top 5 Metaverse Crypto-mønter med en cirkulerende forsyning på under 250 millioner » NullTX

0
Top 5 Metaverse Crypto-mønter med en cirkulerende forsyning på under 250 millioner » NullTX
metaverse kryptomønter

Med kryptovinteren på vej, kan Metaverse kryptomønter være en god sikring mod markedets potentielle kommende devaluering. Nogle af de mere populære muligheder inkluderer lavt udbud af mønter, da de normalt har højere enhedspriser. Denne artikel ser på vores top fem håndplukkede Metaverse kryptomønter med en cirkulerende forsyning på under 250 millioner, sorteret efter nuværende forsyning, lavest til højeste.

Min nabo Alice (ALICE) – 30,6 mio

Planlagt til udgivelse i år, My Neighbor Alice er et farm- og bygherrespil bygget på Chromia blockchain. Spillet lader spillere købe virtuelle øer og opgradere dem med unikke genstande.

ALICE er det oprindelige ERC-20-token, der driver spillets økosystem. My Neighbour Alice vil blive lanceret i foråret 2022 og er i øjeblikket en af ​​de mest hypede Metaverse kryptomønter og -projekter.

Ved skrivning handler ALICE til $14,07, med et 24-timers volumen på $205 millioner. Dens markedsværdi er 429 millioner dollars, med en cirkulerende forsyning på 30,6 millioner tokens.

Du kan købe ALICE på Binance, KuCoin, FTX, Uniswap, Crypto.com og mere.

Axie Infinity (AXS) – 60,9M

Axie Infinity blev lanceret i marts 2018 og er et af de mest populære blockchain-baserede spil, faktisk så populært, at holdet bag spillet byggede en hel blockchain specifikt til spillet, Ronin.

Axies er monstre med specifikke træk og kan opgraderes eller byttes. Spillere kan bruge deres akser til at kæmpe mod andre spillere i en arena og tjene belønninger.

I skrivende stund handler AXS til $94,32 med et 24-timers volumen på $218 millioner. Dens markedsværdi er 5,7 milliarder dollars, med en cirkulerende forsyning på 60 millioner tokens.

Du kan købe AXS på de fleste større børser, inklusive Binance, Coinbase, FTX, KuCoin, Bitfinex, Gemini, Kraken og mere.

MOBOX (MBOX) – 79 mio

MOBOX blev lanceret i april 2021 og er en fællesskabsdrevet GameFi-platform bygget på Binance Smart Chain. Den har MOMOverse, som indeholder en bred vifte af blockchain-baserede spil.

MOMOverse tilbyder en række funktioner. Det inkluderer en NFT Marketplace, Block Brawler, et system til at satse MBOX og farm NFT’er og en Moversity.

Nogle kommende funktioner til MOMOverse inkluderer et DAO/governance-system, et spil kaldet ChainZArena, som er det første inaktive RPG-spil på tværs af platforme nogensinde, og MOland, et stedsegrønt land, der venter på opdagelse.

En sjov kendsgerning, MOBOX er den tredje mest populære dApp på Binance Smart Chain efter Bomb Crypto og PancakeSwap.

Ved skrivning handler MBOX til $5, med et 24-timers volumen på $73 millioner. Dens markedsværdi er 403 millioner dollars, med en cirkulerende forsyning på 79,8 millioner MBOX.

Du kan købe MBOX på Binance, Poloniex, PancakeSwap, LBank og mere.

WEMIX – 123M

WEMIX er blockchain-projektet af den populære sydkoreanske spilleplatform Wemade. WEMIX ønsker at bygge let-at-spille blockchain-baserede spil og har en omfattende samling af titler under udvikling.

WEMIX udviklede en brugerdefineret blockchain bygget med gaming i tankerne. Deres blockchain løser problemet med lav TPS og for høje gebyrer, hvilket giver en mere jævn oplevelse for slutbrugeren.

I skrivende stund handler WEMIX til $9,3 med et 24-timers handelsvolumen på $42 millioner. Dens markedsværdi er 1,1 milliarder dollar med en cirkulerende forsyning på 123 millioner tokens.

Du kan købe WEMIX på Bithumb, Gate.io, MEXC, Korbit, ZT og LBank.

PlayDapp (PLA) – 241 mio

PlayDapps vision er at skabe en verden, hvor digitale aktiver er mere værdifulde og tilgængelige for alle. Platformen har interoperable NFT’er, der giver mulighed for nem oprettelse af Play-to-Earn-spil.

PlayDapp er en dApp-spilportal, der tilbyder en C2C (kunde til kunde) markedsplads. Markedspladsen administrerer alt fra NFT-fyrende elementer på blockchain til at levere dataindikatorer og analyser til NFT’erne.

PLA er det native utility-token til platformen, der driver PlayDapp-økosystemet. PLA er et ERC-20 Metaverse kryptotoken, der fungerer som det primære fungible token til behandling af transaktioner fra brugere.

I skrivende stund handler PLA til $1,48 med et 24-timers volumen på $35 millioner. Dens markedsværdi er 357 millioner dollars med en cirkulerende forsyning på 241 millioner tokens.

Du kan købe PLA på Coinbase, Binance, Uniswap, Poloniex, Crypto.com og mere.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber nogen Metaverse kryptomønter.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

Billedkilde: imagophotodesign/Shutterstock.com

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar