Top 5 Metaverse Crypto-mønter under $0,01 at se i 2022 » NullTX

0
Top 5 Metaverse Crypto-mønter under $0,01 at se i 2022 » NullTX
crypto metaverse mønter 2022

Metaverse-kryptomønter er byens snak om trendemner på internettet. Vi har set projekter som Decentraland og The Sandbox nå op på flere milliarder dollars værdiansættelse på grund af den seneste Metaverse-hype. Denne artikel ser på nogle undervurderede Metaverse kryptomønter, der koster under én cent, og som har et stort potentiale til at eksplodere i værdi i 2022, sorteret efter den aktuelle enhedspris, lavest til højeste.

UFO Gaming (UFO) – $0,00001679

UFO Gaming er en decentraliseret blockchain-baseret spilleplatform, der bygger bro mellem traditionelle spil og blockchain-teknologi. Platformen har en play-to-earn Metaverse, virtuelt land, NFT’er og spil. UFO-tokenet er det oprindelige værktøjstoken fra Dark Metaverse, hvor hvert spil udgivet repræsenterer en separat planet.

Den første planet, som UFO Gaming vil frigive i Dark Metaverse, er Super Galactic, et decentraliseret NFT-baseret spil med en unik samling og automatisk kampmekanik bygget på Ethereum og integreret med Polygons L2-løsning.

UFO Gaming har ekstremt høj fællesskabsstøtte, og kryptovalutaen har opretholdt handelsvolumen på flere millioner dollar siden oktober 2021. Efterhånden som deres økosystem vokser, og når Super Galactic udkommer senere på året, er der ingen tvivl om, at UFO Gaming nemt kan overgå dets tidligere ATH og dobbelt i værdiansættelse.

Du kan købe UFO på Uniswap, KuCoin, ShibaSwap og mere.

Starlink (STARL) – $0,00002188

Ikke at forveksle med Elon Musks firma, Starlink har STARL Metaverse, et ekspansivt 3D socialt univers, der gør det muligt for brugere at handle og indsamle aktiver i sin virtuelle blockchain-baserede økonomi.

STARL vil blive brugt som udvekslingsmedie i projektets Metaverse, hvilket giver brugerne mulighed for at købe, sælge, handle og ændre aktiver i spillet. Desuden vil STARL blive brugt som indgangssted for forskellige punkter i Metaverse, hvilket giver brugerne mulighed for at købe tjenester og få adgang til specifikke lokationer.

STARL Metaverse-udviklingen startede oprindeligt på Unitys real-time videospilmotor. Men siden da besluttede holdet at udvikle Metaverse professionelt ved hjælp af Unreal Engine (UE).

STARL vil være en blockchain-tilpasning af Scott Browns spil Warp Nexus, et afslappet online rumspil bygget op omkring en reel økonomi.

Starlink er et af de bedste projekter, der er værd at se i 2022, da når først spillet er udgivet, kan det nemt fordobles eller endda tredobles i værdiansættelse. Derudover betyder det faktum, at spillet er professionelt udviklet med UE, med et 3D-omsluttende miljø, at det endda kan nå op på flere milliarder dollars værdiansættelser som Decentraland eller The Sandbox.

Du kan købe STARL på Uniswap, OKEx, ShibaSwap og mere.

DeFi Epee Land (DDL) – $ 0,00002355

DeFi Degen Land har en play-to-earn Metaverse med det mål at gøre det muligt for brugere at generere en ny indkomst, hvilket ikke ville være muligt uden det virtuelle miljø.

DDL er det oprindelige BEP-20-token til Defi Degen Land Metaverse, som vil blive integreret i deres minispil.

DeFi Degen Land Metaverse vil byde på flere minispil, hvor hvert enkelt har sit leaderboard, der genstarter ugentligt. Leaderboards vil indeholde de 10 bedste spillere, og hver vindende bruger vil blive belønnet med pengepræmier mellem $50 og $500 ugentligt.

Brugere kan i øjeblikket tjekke deres Red Light, Green Light-minispil bygget med Unity og tilgængeligt på Binance Smart Chain og Crypto.com’s CRO-netværk.

DDL er et undervurderet projekt, fordi de allerede har en MVP (minimum viable product). Hvis holdet fortsætter med at udgive minispil og bygger fællesskabet op omkring DDL, kan projektet nemt nå nye rekorder.

Du kan købe DDL på PancakeSwap og CoinTiger.

Medacoin (MEDA) – $ 0,0002436

Medacoin er den oprindelige kryptovaluta til det blockchain-baserede Medabots-spil, der er planlagt til at blive lanceret på Android og iOS i første kvartal af 2022. Efter mobiludgivelserne vil spillet blive lanceret på Switch, PS5, Xbox Series X og PC.

Derudover vil Medacoin blive brugt til Medabots NFT-markedspladsen til at købe genstande i spillet og fysiske Medabots-merchandise.

Medabots er et undervurderet projekt, fordi det har noget af det bedste kunst og design på markedet. Tjek dette nyligt tweetede billede af den opgraderede Mikazuki-karakter:

Med en nuværende markedsværdi på $14 millioner er Medacoin stærkt undervurderet og er værd at holde øje med i 2022.

Du kan købe MEDA på PancakeSwap og LBank.

Radio Caca (RACA) – $ 0,002366

Radio Caca er en decentral organisation og den eksklusive leder af Maye Musk Mystery Box (MPB) NFT. Radio Caca har en indfødt token kaldet RACA, der bruges i deres økosystem og Universal Metaverse.

Universal Metaverse er en 3D-planetverden, hvor brugere kan eje jord, bygge butikker og kunstgallerier og spille spil. Metaverse vil have en Google Earth-lignende brugerflade, hvor brugere kan zoome ind og ud og rejse rundt i 3D-miljøet.

RACAs Metamon-spil er et play-to-earn-blockchain-baseret spil bygget på Binance Smart Chain (BSC). Spillet indeholder genstande i spillet, alle NFT’er, med brugere, der modtager fuldstændigt ejerskab af samleobjekterne, hvilket giver dem mulighed for at købe, sælge og handle uden begrænsninger.

RACA er et undervurderet projekt på grund af dets eksklusive rettigheder med Maye Musk og deres USM, som teamet har arbejdet hårdt på at udvikle. I de seneste nyheder viste holdet en demo, hvor brugere kan lave flossdansen i USM.

Brugere kan i øjeblikket tjekke betaversion af USM og udforske Mars‘ Forenede Stater via deres browser. Ingen login er påkrævet.

Med en nuværende markedsværdi på $435 millioner, mens holdet fortsætter med at opbygge USM, er der ingen grund til, at RACA ikke kan opnå lignende værdiansættelser som Decentraland.

Du kan købe RACA på PancakeSwap, Poloniex, OKEx og mere.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

Billedkilde: UFO-spil

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar