Top 5 Metaverse Crypto-mønter under $0,5 at se i 2022 » NullTX

0
Top 5 Metaverse Crypto-mønter under $0,5 at se i 2022 » NullTX
metaverse kryptomønter 2022

Selv de hårdeste kritikere forventer, at Metaverse kryptomønter eksploderer i år, især dem, der endnu ikke har haft en parabolsk prisstigning. Denne artikel ser på vores håndplukkede top fem Metaverse kryptomønter med en enhedspris under $0,5 og fremragende langsigtet potentiale i 2022, sorteret efter token pris, lavest til højeste.

Radio Caca (RACA) – 0,002 USD

Radio Caca, der blev lanceret i august 2021, er en global DAO, der drives af internet-indfødte personer. RACA er også Maye Musks (Elon Musks mor) NFT-manager og det oprindelige token for deres Universal Metaverse (USM).

RACAs USM metaverse er en 3D virtuel planetverden, hvor indbyggere kan eje jord, bygge strukturer og spille/skabe forskellige spil.

I øjeblikket byder RACA på Metamon-spillet, der blev lanceret i oktober 2021. Metamon vil være en del af USM som en 3D-oplevelse i juni 2022, hvor RACAs Metaverse vil lancere sit mainnet.

Du kan købe RACA på Uniswap, PancakeSwap, Poloniex og mere.

Bloktopia (BLOK) – 0,04 USD

Bloktopia blev lanceret i oktober 2021 og beskriver sig selv som det decentraliserede Metaverse bygget og understøttet af Polygon-netværket. Ved at bruge verdens mest avancerede real-time 3D-skabelsesmotor, Unreal Engine 5, vil Bloktopia være i stand til at opnå nogle af de højeste kvalitets Metaverses, der nogensinde er bygget.

Bloktopia har en 21 etagers skyskraber for at ære Bitcoins samlede token-forsyning. Bloktopia-beboere kaldes Bloktopians, og platformen vil gøre det muligt for spillere at tjene penge gennem flere indkomststrømme. Brugere vil tjene gennem ejendomsret, spil for at tjene penge og annonceindtægter.

Derudover vil Bloktopia byde på en NFT-kollektion, der i øjeblikket er under udvikling. BLOK er det oprindelige ERC-20-token til platformen, som vil være hovedvalutaen i Bloktopia.

Du kan købe BLOK på KuCoin, QuickSwap, DODO Polygon og mere.

Verasity (VRA) – 0,02 USD

Lanceret i 2019, Verasity er en platform, der ønsker at kombinere de bedste aspekter af blockchain-teknologi med Esports. Det er en blockchain-baseret platform, der gør det muligt for brugere at tjene VRA-tokens ved at se videoindhold med dens proprietære Proof-of-View-protokol.

VRAs PoV-protokol sikrer, at videotrafik er legitim og kommer fra mennesker og ikke bots. Højere trafik af høj kvalitet betyder bedre konverteringer for annoncører og større indtjening for udgivere.

Verasity inkluderer i øjeblikket tre produkter: VeraWallet, VeraEsports og VeraViews.

VeraWallet er en alt-i-én cryptocurrency-pung. VeraEsports søger at accelerere Esports med blockchain-teknologi. VeraViews er en annoncestak, der giver brugerne mulighed for at tjene VRA-tokens for at se indhold.

Du kan købe VRA på KuCoin, Bittrex, Uniswap og mere.

Alien Worlds (TLM) – 0,17 USD

Et af mine foretrukne Metaverse-kryptospil, der blev lanceret i december 2020, er Alien Worlds, et play-to-earn NFT in-browser blockchain-baseret spil integreret med WAX og BSC blockchains.

Alien Worlds kredser om at gøre det muligt for brugere at mine planeter og blive belønnet med Trillium, tokens, der har værdi i den virkelige verden. Brugere kan købe NFT’er og oprette en tilpasset minebygning for at tjene TLM og forskellige samleobjekter.

En af de bedste måder at tjene penge på i øjeblikket med Alien Worlds er at satse TLM i perioder mellem 1-12 uger og leje rumskibe for at tage på „missioner“. Hver mission er i bund og grund en indsatsmulighed, der giver brugerne mulighed for at låse deres TLM og tjene en betydelig belønning i slutningen af ​​låseperioden. Derudover modtager brugere sjældne, episke eller legendariske NFT’er til at fuldføre missioner.

Du kan købe TLM på Binance, KuCoin, Bittrex, PancakeSwap og mere.

WAXP – 0,42 USD

WAX, der oprindeligt blev lanceret i 2017, er i øjeblikket en af ​​de bedste blockchains, der er tilgængelige for Metaverse kryptoprojekter. WAX står for The Worldwide Asset eXchange™ og har en robust økonomi, der består af spil for at tjene penge, NFT-markedspladser og snesevis af meget populære dApps.

WAX er verdens mest miljøvenlige Metaverse og gaming blockchain, fordi den bruger Proof-of-stake konsensusmekanismen. WAXP er det native token på WAX blockchain og er den native krypto på platformen.

WAX er vært for snesevis af populære spil for at tjene Metaverse-spil, hvoraf nogle inkluderer Alien Worlds, Prospectors, Farming Tales, Prospectors, R-Planet og mere.

WAX cloud wallet gør det meget intuitivt og nemt at begynde at bruge dApps på platformen uden behov for tredjepartsudvidelser og apps. Hvis du ønsker at tjekke nogle af de bedste Metaverse kryptospil på markedet, anbefaler jeg stærkt at tjekke WAX ​​ud.

Du kan købe WAXP på Binance, KuCoin, Bittrex, Crypto.com og mere.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

Foto af Andy HolmesUnsplash

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar