Top 5 Metaverse Crypto-projekter med en markedsværdi på under $5 millioner » NullTX

0
Top 5 Metaverse Crypto-projekter med en markedsværdi på under $5 millioner » NullTX
metaverse kryptoprojekter

Metaverse kryptoprojekter fortsætter med at vise bullish momentum, hvor mange mønter har oplevet betydelige prisstigninger i denne uge. Denne artikel ser på de fem bedste Metaverse kryptomønter med en markedsværdi på under $5 millioner, sorteret efter samlet markedsværdi, lavest til højeste.

ShoeFy (SKO) – $872k

Som navnet antyder, er ShoeFy en platform for digitale sko. Den kombinerer NFT’er og traditionelle tokens på Ethereum blockchain for at drive sin unikke digitale sNFT-samling.

Hver sNFT genereres programmatisk ud fra 10.000 mulige resultater vægtet efter sjældenhed og gemt som ERC-721-tokens. ShoeFy-kollektionen inkluderer ild, vand, jord, vind og flere egenskaber.

Brugere kan præge deres Shoe NFT’er (sNFT’er) eller videresælge dem på et sekundært marked. Ejere kan også satse deres sNFT’er for at tjene en del af netværkets transaktions- og prægegebyrer.

Ved skrivning handler SHOE til $0,213, med en 24-timers handelsvolumen på $108k. Dens markedsværdi er $912.000, med en cirkulerende forsyning på 4,27 millioner tokens.

Du kan købe SHO på Uniswap og Gate.io.

ETNA Network (ETNA) – $1,3 mio

ETNA Network beskriver sig selv som en kryptogalakse, et one-stop økosystem for alt, hvad NFT’er, DeFi og spil har. Projektet indeholder en udlåns-/låneprotokol og et hybridt spil/NFT-økosystem, der muliggør integration af traditionelle spilapps med blockchain.

Mens ETNA oprindeligt blev bygget på Binance Smart Chain, flyttede teamet til Polygon. ETNA er den oprindelige valuta på platformen, der bruges på deres NFT-markedsplads.

ETNA er opkaldt efter Etna på Sicilien i det sydlige Italien. Etna var kendt for sit exceptionelle niveau af vulkansk aktivitet og inspirerede altid frygt og respekt i græsk mytologi.

ETNAs spil er et spil-for-tjene blockchain-baseret spil med græsk-tema med forskellige mytologiske karakterer. Spillet har en fuldt fungerende NFT-markedsplads, som brugerne kan udforske ved at oprette forbindelse til deres MetaMask-punge.

I skrivende stund handler ETNA til $0,1145 med et 24-timers handelsvolumen på $151k. Dens markedsværdi er $1,38 millioner, med en cirkulerende forsyning på 12 millioner ETNA.

Darwinia Commitment Token (KTON) – $2,3 mio

Darwinia Network beskriver sig selv som en Web3 cross-chain bro hub. Det giver en indgang til Polkadot-økologien for projekter, der er blevet implementeret på offentlige blockchains som Ethereum og BSC.

Darwinia er kompatibel med den virtuelle Ethereum-maskine, hvilket betyder, at den understøtter dApps og DeFi/NFT-applikationer på tværs af forskellige infrastrukturer. Darwinia-netværket gør det relativt nemt for projekter at migrere til Polkadot og lancere deres parachain.

Det oprindelige token for Darwinia-platformen er RING og KTON. RING bruges til transaktions- og gasgebyrer, herunder kontrakt- og udførelsesgebyrer. KTON opfordrer brugerne til at forpligte sig til projektet på lang sigt ved at låse RING i 3-36 måneder og belønne brugere med KTON-tokens.

I skrivende stund handler KTON til $60,77 med et 24-timers handelsvolumen på $189k. Dens markedsværdi er 2,2 millioner dollars, med en cirkulerende forsyning på 37,8k KTON.

Du kan købe KTON på Uniswap, Gate.io, Poloniex, CoinEx, Hotbit, Hoo og CoinW.

Rune Shards (RXS) – $3,2 mio

Rune Shards er den oprindelige kryptovaluta for Rune; en Diablo 2-inspireret play-to-earn ARPG bygget på Binance Smart Chain.

Rune har flere spiltilstande, inklusive Rune Raid, som giver brugerne mulighed for at dyrke runebelønninger ved at satse likviditet. Rune Evolution, et 2D-spil for at tjene arkadespil tilgængeligt på internettet, Android, iPhone og desktop.

Tjek denne korte gameplay-tutorial til Rune Evolution:

Derudover er yderligere tre spiltilstande i øjeblikket under udvikling, hvoraf den ene er Rune Sanctuary, en 3D MMORPG-verden, der giver brugerne mulighed for at købe jord, NPC’er, guild-tokens og meget mere.

Ved skrivning handler Rune Shards til $0,018 med en 24-timers volumen på $14k. Dens markedsværdi er 3,3 millioner dollars, med en cirkulerende forsyning på 181,3 millioner RXS.

Du kan kun købe RXS på PancakeSwap på nuværende tidspunkt.

Tåge (MIST) – $4,1 mio

Mist er et åben-verden play-to-earn action-RPG-spil bygget på Mist NFT Framework. Den har en dynamisk kampstil, der er unik i MMO-verdenen.

Spiluniverset forbinder BEP-20 MIST native token som den native in-game valuta, der gør det muligt for brugere at farme og satse tokens for at tjene forskellige belønninger.

Derudover kan brugere bygge på den proprietære Mist NFT-spilramme og købe, sælge og handle NFT’er i spillet og på tredjepartsplatforme.

Tjek denne Mist Metaverse Sandbox fangekælder og landbygger-demo:

I skrivende stund handler MIST til $0,0737 med et 24-timers handelsvolumen på $5,9 millioner. Dens markedsværdi er 4,1 millioner dollars, med en cirkulerende forsyning på 56 millioner tokens.

Du kan købe MIST på PancakeSwap, Gate.io, XT.com, ZT og LBank.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

Billedkilde: Darwinia.Netværk

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar