Top 5 undervurderede Metaverse Crypto-mønter med en markedsværdi på under $3 millioner » NullTX

0
Top 5 undervurderede Metaverse Crypto-mønter med en markedsværdi på under $3 millioner » NullTX
Metaverse kryptomønter

Der er hundredvis af Metaverse kryptomønter på markedet lige nu, og med antallet af tilgængelige valg, kan det være svært at finde ud af, hvilke projekter der er den rigtige vare. Dette er grunden til, at vi håndplukkede fem undervurderede Metaverse kryptomønter med en markedsværdi på under $5 millioner, sorteret efter samlet værdiansættelse, lavest til højeste.

ETNA Network (ETNA) – $972k

ETNA Network er et one-stop økosystem for alt, hvad NFT’er, DeFi og spil har. ETNA har en låne- og låneprotokol sammen med et spil- og NFT-økosystem. En af ETNAs missioner er at lette den sømløse integration af traditionelle spilapps med blockchain-teknologi.

Mens ETNA oprindeligt blev bygget på Binance Smart Chain (BSC), flyttede tokenet for nylig til Polygon. BEP-20 ETNA token er den oprindelige valuta på platformen og deres NFT-markedsplads.

ETNA er opkaldt efter Etna på Sicilien i det sydlige Italien. Etna var kendt for sit exceptionelle niveau af vulkansk aktivitet og inspirerede altid frygt og respekt i græsk mytologi.

ETNAs spil er et spil-for-tjene blockchain-baseret spil med græsk-tema med forskellige mytologiske karakterer. Spillet har en fuldt fungerende NFT-markedsplads, som brugerne kan udforske ved at oprette forbindelse til deres MetaMask-punge.

Du kan købe ETNA på PancakeSwap, MEXC og CoinTiger.

Etherland (ELAND) – $1,1 mio

Etherland bygger den næste digitale tinglysningssoftware ved hjælp af InterPlanetary File System (IPFS). Den forbinder fysisk ejendoms- og verdensdata med et digitalt lag bygget på Ethereums blockchain.

Etherland har en samling af NFT’er tilgængelige på OpenSea. Hver NFT repræsenterer et rigtigt sted og giver ejere kontrol over de oplysninger, der er knyttet til deres token og gemt på IPFS-netværket.

I denne Metaverse kan brugere bruge kryptovaluta til at købe, registrere, gøre krav på, oprette og promovere deres Land ID-tokens. Enhver kan frit bidrage til at opbygge Etherlands World Metaverse.

Hver NFT har en unik URL, der repræsenterer en unik bredde- og længdegrad. I øjeblikket er den gennemsnitlige pris for en jord-NFT omkring 20.000 ELAND (ca. $940).

Brugere kan købe ELAN på PancakeSwap, Uniswap eller Bilaxy.

Darwinia Commitment Token (KTON) – $1,8 mio

Darwinia Network er en Web3 cross-chain bro hub. Netværket giver en indgang til Polkadot-økosystemet for projekter, der er blevet implementeret på offentlige blockchains som BSC og Ethereum.

Darwinia er kompatibel med Ethereum Virtual Machine (EVM), hvilket betyder, at den understøtter dApps, DeFi og NFT-applikationer på tværs af forskellige infrastrukturer. Darwinia-netværket gør det relativt nemt for projekter at migrere til Polkadot og lancere deres parachain.

Det oprindelige token for Darwinia-netværket er KTON og RING. KTON opfordrer brugerne til at forpligte sig til projektet på lang sigt ved at låse RING i 3-36 måneder og belønne brugere med KTON-tokens. RING bruges til transaktions- og gasgebyrer, herunder kontrakt- og udførelsesgebyrer.

Du kan købe KTON på Uniswap, Gate.io, Poloniex og mere.

Jade-valuta (JADE) – $2,1 mio

Jade Currencys vision er at forvandle perlemarkedet til en kryptovaluta. Projektet skaber den første nogensinde NFT-markedsplads og Metaverse-butik for ædelsten som jade, sølv, guld, diamanter og mere.

Projektets JADE-aktiv fungerer som et styrings- og nytte-token, der gør det muligt for indehaverne af Jade Currency at have majoritetsejerskab i virksomheden.

Jade Marketplace vil være projektets rygrad og anslås at stå for 85 %$ af alt salg i økosystemet. Markedspladsen er i øjeblikket tilgængelig for brugere at tjekke ud og er designet som en blanding af ETSY og Opensea, der appellerer til både det traditionelle marked og kryptomarkedet.

I øjeblikket kan brugere købe JADE på PancakeSwap, Bitmart, Bibox, Coinsbit og mere.

Genesis Worlds (GENESIS) – $2,1 mio

Genesis Worlds er et RPG-gaming Metaverse i skæringspunktet mellem DeFi, Gaming og NFT’er. Genesis Worlds vil være fyldt med adskillige Metaverses, som hver byder på sit eget spil, du kan spille for at tjene.

I Genesis World Metaverse kan spillere rejse verden til verden, fuldføre spillerskabte quests og kæmpe mod fjender. Quest-belønninger vil omfatte samleobjekter og NFT’er. Derudover vil der være en NFT-markedsplads, der vil gøre det muligt for brugere at købe, sælge og handle deres digitale aktiver.

Ved skrivning er spillene stadig under udvikling, med den tidligste lancering den 18. januar. Brugere kan dog i øjeblikket oprette forbindelse til Genesis Worlds dApp via en browser-pung som MetaMask og udforske Genesis-økosystemet.

GENESIS er det oprindelige symbol til Genesis Worlds Metaverse og er bygget på polygon. GENESIS-tokenet giver også indehavere mulighed for at deltage i projektstyring og indsats for at tjene belønninger.

Du kan købe GENESIS på QuickSwap på dette tidspunkt.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar