Top 7 Metaverse Crypto-mønter under $7 millioner markedsværdi at se i 2022 » NullTX

0
Top 7 Metaverse Crypto-mønter under $7 millioner markedsværdi at se i 2022 » NullTX
metaverse kryptomønter

Metaverse Crypto Coins klarer sig ret godt i dag, hvor mange ser bullish momentum. Der er snesevis af undervurderede Metaverse-projekter, der endnu ikke er sprunget i luften. Det er derfor, vi håndplukkede vores top syv foretrukne Metaverse kryptomønter med en markedsværdi på under $7 millioner, sorteret efter samlet værdiansættelse, lavest til højeste.

ShoeFy (SKO) – $600k

ShoeFy blev lanceret i oktober 2021 og beskriver sig selv som en innovativ decentral platform, der kombinerer NFT’er og traditionelle digitale tokens. Digitale sko på ShoeFy omtales som sNFT’er, og de bruger den populære ERC-721 token-standard. ShoeFy har også et ERC-20-token kaldet SHOE, der bruges som hovedvaluta på platformen og markedspladsen.

Brugere vil være i stand til at præge forskellige klasser af sNFT’er, lige fra almindelige til mytiske sjældenheder. For at stimulere økosystemets vækst vil ShoeFy tilbyde en indsatspulje, der giver brugerne mulighed for at blive likviditetsudbydere og tjene belønninger på deres sNFT’er.

ShoeFy-økosystemet inkluderer mange tjenester, herunder deres decentraliserede udveksling, deres DAO, brugerdefinerede tegnebøger og ShoeVerse.

ShoeFy er perfekt til sneakerheads, der ønsker at tjene passiv indkomst ved at samle sjældne digitale sko. Brugere kan i øjeblikket satse deres SKO på Polkabridge ved hjælp af deres MetaMask-punge.

Du kan købe SKO på Uniswap, PancakeSwap eller Gate.io.

MetaverseX (METAX) – $ 3,3 mio

MetaverseX blev lanceret i oktober 2021 og er et decentraliseret virtuelt spil for at tjene penge, der implementerer NFT’er og DeFi. Spillere kan eje virtuelle øer i deres Metaverse, svarende til hvordan The Sandbox og Decentraland er sat op.

MetaverseX’s virtuelle verden er i sidste ende en Minecraft-mod bygget på Unity, som brugere kan få adgang til via deres browser. Det bedste er, at verden i øjeblikket er åben for alle at udforske, hvilket adskilte MetaverseX fra de fleste andre projekter, der ikke engang har et minimumslevedygtigt produkt.

MetaverseX bruger play-to-earn-modeller til at gøre det muligt for spillere at eje deres virtuelle jordlodder, designe og skabe forskellige bygninger og strukturer og lave et forskelligartet sæt af NFT’er, der er tilgængelige til åbent at blive handlet på markedet.

Spillet byder på flere tilstande med PVP, daglige quest-systemer og meget mere. Derudover har MetaverseX en markedsplads, der giver spillere mulighed for at bytte med kreationer og plyndre og tjene penge. METAX er det oprindelige BEP-20-token, der bruges til transaktioner og til at betale gebyrer.

Du kan købe METAX-tokens på PancakeSwap, Gate.io, MEXC, Hoo og ZT.

Mist (MIST) – $3,7 mio

Mist er et åben-verden play-to-earn action-RPG-spil bygget på Mist NFT Framework. Den har en dynamisk kampstil, der er unik i MMO-verdenen.

Spiluniverset forbinder BEP-20 MIST native token som den native in-game valuta, der gør det muligt for brugere at farme og satse tokens for at tjene forskellige belønninger.

Derudover kan brugere bygge på den proprietære Mist NFT-spilramme og købe, sælge og handle NFT’er i spillet og på tredjepartsplatforme.

I skrivende stund handler MIST til $0,0737 med et 24-timers handelsvolumen på $5,9 millioner. Dens markedsværdi er 4,1 millioner dollars, med en cirkulerende forsyning på 56 millioner tokens.

Du kan købe MIST på PancakeSwap, Gate.io, XT.com, ZT og LBank.

LOCGame (LOCG)

LOCGame, alias Legends of Crypto, er et strategibaseret kryptokortspil. Brugere skal købe mere end 15 unikke NFT-kort, der i øjeblikket er tilgængelige på OpenSea for at begynde at spille. MetaMask-pung er påkrævet på Polygon-netværket for at købe samlekortene.

LOCG-tokenet er nødvendigt for at købe NFT-kortene under Genesis-udsalget. LOCG vil fortsat fungere som den oprindelige betalingsmetode for LOC-økosystemet.

LOCGame er let at lære. For at begynde at spille kan brugere spille single-player mode og kæmpe mod magtfulde kryptolegender for at teste deres færdigheder. Multiplayer klassiske PVP-tilstand gør det muligt for spillere at optjene belønninger og klatre til toppen af ​​rangstigen ved at besejre modstandere. Sidst, men ikke mindst, kan spillere deltage i almindelige turneringer og vinde endnu flere værdifulde præmier.

Legends of Crypto har nogle af de bedste designs til deres NFT’er og det faktiske spil og er værd at se i 2022.

Du kan købe LOCG fra KuCoin, Uniswap, Gate.io og mere.

PolkaWar (PWAR) – $ 5,6 mio

PolkaWar blev lanceret i juli 2021 og er en innovativ DeFi- og NFT-spilplatform. Det har et 3D blockchain-baseret NFT-kampspil med en NFT-markedsplads og en logistikløsning, der giver brugerne mulighed for at konvertere NFT-genstande til fysiske, håndgribelige genstande i den virkelige verden.

PWAR er det oprindelige token til PolkaWar-platformen. Dets primære brugssager omfatter købs- og lejegebyrer, indsatsbelønninger, play-to-earn-belønninger, markedspladsgebyrer, landbrugsbelønninger og ledelse.

PolkaWar er værd at holde øje med i 2022, da der ifølge deres køreplan kommer nogle spændende funktioner i år. For eksempel er PolkaWar Realm mainnet planlagt til Q1 2022, og PolkaWar Logistics and Multichain Marketplace (der understøtter PolkaDot og Polygon) kommer også i Q2-Q3 i år.

Du kan købe PWAR på PancakeSwap, Gate.io, MEXC, Bibox og ZT.

Chronicle (XNL) – $6 mio

Chronicle blev lanceret i 2021 og er en studie- og digital markedsplads-platform, der er bygget udelukkende til fans. Den har en officiel licenseret samling af digitale samleobjekter, også kendt som NFT’er.

Chronicle har en app, som brugerne kan tjekke ud og tjekke de forskellige NFT’er til salg. Det bedste ved Chronicle er, at de har NFT’er til alle prisklasser, inklusive under $10 og nogle over $200.

Det, der gør Chronicle unik, er deres licenserede NFT-marked, der byder på sjældne samleobjekter fra populære shows som Penn & Teller og meget mere.

XNL er det native utility-token til Chronicle-platformen, der muliggør premium-adgang til limited edition NFT’er, rabatter på handelsgebyrer, indsatsincitamenter og -belønninger og meget mere.

Du kan købe XNL på KuCoin, PancakeSwap, Sushiswap og mere.

Legend of Fantasy War (LFW) – $6,6 mio

Legend of Fantasy War er et 3D-spil for at tjene penge, bygget på Binance Smart Chain. Spillet har spilbare NFT-karakterer, som brugere kan samle til hære for at kæmpe PVP-kampe.

Derudover vil Legend of Fantasy War-markedspladsen give brugerne mulighed for at bytte, købe og udlåne nødvendigt udstyr og NFT-karakterer mellem hinanden.

Den åbne beta for spillet er planlagt til den 14. januar 2022 kl. 8 UTC, hvilket er en af ​​grundene til, at vi ser, at LFW’s priser udviser bullish momentum. Hvis beta-lanceringen går som planlagt, kan LFW nemt fordoble i værdiansættelse, hvilket gør det til et fantastisk projekt at se.

Du kan købe LFW på PancakeSwap, Gate.io, ZT og mere.

Offentliggørelse: Dette er ikke handels- eller investeringsrådgivning. Foretag altid din research, før du køber en hvilken som helst cryptocurrency.

Følg os på Twitter @nulltxnews for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptovaluta!

Billedkilde: MetaverseX

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar