Worthpad lancerer WORTH Token Public Sale på Worth DeFi-platformen » NullTX

0
Worthpad lancerer WORTH Token Public Sale på Worth DeFi-platformen » NullTX
worthpad

7. januar 2022: Worthpad har lanceret WORTH Token Public Sale på Worthpad DeFi Platform. Worthpads innovative DeFi-platform har til formål at gøre investering i krypto- og DeFi-startups mere tilgængelige for detailinvestorer. Worthpads symbiotiske platform er en inkubator, accelerator og indbygget fællesskab for tidlige stadier af kryptoprojekter og innovatører. Samtidig giver det investorer mulighed for at deltage i det ubegrænsede vækstpotentiale for krypto-startups i et sikkert og retfærdigt miljø.

Den nye vision for venturekapital

Worthpad er på en mission om at yde finansiering til innovative startups verden over og give alle mulighed for at investere i kryptomuligheder med høj vækst. Worthpad bygger et fællesskab af investorer og innovatører, der er klar til at være en del af et investeringsøkosystem, der er mere tilgængeligt og mere retfærdigt for alle deltagere. Læs hvidt papir for en dybdegående forståelse af de løsninger, der udvikles af Worthpad.

Gør venturekapitalinvesteringer tilgængelig for masserne

Worthpad sigter mod at demokratisere finansieringen af ​​krypto-startups. Det betyder, at platformen er designet på en sådan måde, at alle kan få mulighed for at deltage i og drage fordel af det høje vækstpotentiale ved tidlige investeringer i kryptoprojekter. Risikokapitalinvesteringsmuligheder har traditionelt kun været tilgængelige for de velhavende og velforbundne. Gennemsnitlige detailinvestorer er ofte udelukket fra at deltage i den tidlige finansiering af startups og går derfor glip af de potentielt ubegrænsede vækstmuligheder.

Worthpad sigter efter at være en one-stop platform, hvor folk fra alle samfundslag har adgang til muligheder for høj vækst inden for krypto og DeFi. Desuden gør Worthpad det lettere for investorer at tage en mere håndfri tilgang til krypto-startup-investeringer.

En måde at passivt investere i krypto-startups

Worthpad giver investorer en måde at passivt investere i en portefølje af krypto-startups gennem deres professionelt forvaltede venturekapitalfond – Worth DVC Fund. Fonden tilbyder investorer fordelen ved diversificering, da den gennemsnitlige investor muligvis ikke har penge til at investere i flere nystartede virksomheder. Worth DVC Fund giver investorer mulighed for at have andel i alle de projekter, der er lanceret på deres platform.

Højrisikoinvestering med indbygget nedsidebeskyttelse

Worthpad-platformen er udviklet med investorsikkerhed i tankerne. Selvom tidlige ventures altid vil have en højere risiko end mere traditionelle investeringer, har Worthpad udviklet innovative risikostyringsfunktioner for at hjælpe med at beskytte sine investorer. For eksempel skal hvert projekt, der lanceres på platformen, bidrage til en forsikringsfond kaldet „The Worth Insurance Treasury“, som beskytter mod potentielle projektfejl på grund af uagtsomhed.

En anden risikostyringsfunktion i Worthpad er et forskudt betalingssystem. Worthpad frigiver midler indsamlet til projekter på en trinvis basis. Betalingerne er betinget af en vellykket gennemførelse af visse milepæle, hvilket er med til at sikre rettidig gennemførelse af projekter.

For mere information om Worthpad og hvordan man kan være en del af revolutionen, der vil forme det globale kryptorum, besøg – Worthpad hjemmeside, Twitter, og Telegram.

Offentliggørelse: Dette er en sponsoreret pressemeddelelse. Foretag venligst din research, før du køber nogen kryptovaluta.

lignende indlæg

Schreibe einen Kommentar